iPad Şarj Aleti Zarar Verir Mi?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
iPad alacağım yakın zamanda. Kutusundan 20W şarj aleti çıkıyor. Bu şarj aleti ile iPhone cihazları şarj edersek bataryaya zarar verir mi? Telefonlar hızlı şarj destekliyor çünkü ama 20W fazla gelir mi? Kullanan varsa Xr için kaç saatte dolduğunu da yazabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Telefonlar artık salak değil :) Otomatikman limit uyguluyorlar. Adaptörü orijinal olsun yeter.

Ben 12w iPad adaptörüyle iphone 7+’ı şarj ediyorum. Normal adaptöre göre daha hızlı şarj ediyor. (7 serisi 10w’a kadar destekli).

Xr 18w’a kadar destekli. O 20w’ın 18’ini kullanır.

20w onun için çok mu fazla onu bilemem. Zaten 18w desteklediği için bataryam ölürse Apple’ı suçlardım :D (Ama “çok kullanıyorsun” diye bahane bulurlardı)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
iPad alacağım yakın zamanda. Kutusundan 20W şarj aleti çıkıyor. Bu şarj aleti ile iPhone cihazları şarj edersek bataryaya zarar verir mi? Telefonlar hızlı şarj destekliyor çünkü ama 20W fazla gelir mi? Kullanan varsa Xr için kaç saatte dolduğunu da yazabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler.
Bataryan 2,5 yılda yıpranacağına 1,5 yılda yıpranır.İphone u şarj ederken uçak modu ve düşük güç modunu aktif etmeni tavsiye ederim.İyi forumlar.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Kullanabilirsiniz hiçbir sorun olmaz.

Wenirien

Asistan
Reaksiyon puanı
119

Bataryaya kesinlikle bir zararı yok bazen macbook adaptörüyle bile şarj ettiğim olmuştu rahatlıkla kullanın.. Bu arada iPad 8’mi alıyorsunuz ? :D

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Kaderlerimiz aynı hocam bende günleri sayıyorum ama hiç bir ilerleme yok. iPad Air 4 çok yakında yazıyor fakat iPad 8’de hala mevcut değil yazıyor. :( Neyse çıkmasını bekleyeceğiz artık [emoji51]
Desteği aradım bilgi veremeyiz dediler bi umut öğrenirim demiştim ama nafile ?