İpad Pro 12.9 mu 9.7 mi

hangi boy ipad pro

• 9.7

Kullanılan: 3 37.5%
  • 12.9

Kullanılan: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

AyfonDelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaslar ipad alicam yakinda evde kullanacagim icin boyut farketmiyor yani tasinabilirlik onemli degil en fazla sirt cantama koyup kafelere goturebilirim sizce 12.9 ipad pro 128 gb mi yoksa 9.7 pro 128 gb mı? 12.9da 4gb ram beni tesvik ediyor , 9.7 de ise true tone ekran ve kameralar cezbediyor gelecek nesil iphonelar 3 gb ram ile gelirse bu tablete yazik olur ? ve bir soru daha uzun sure kullanicam bu tableti sizce 9.7 ve 12.9 un guncellemeleri ayni andami kesilir yoksa 12.9 daha fazlami guncelleme alir

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Ekran boyutu ve ram dışında hiçbir farkları yok. Büyük ekran elle kullanmak için daha zor bence fakat büyük ekrana ihtiyacınız varsa tercih edebilirsiniz. Ben olsam şahsen kameradan dolayı 9 inç modeli tercih ederdim.

AyfonDelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Profesyonel değilseniz 12.9 almayın.
bu sene lise sonum buyuk ihtimalle seneye tip ogrencisi olucam acikcasi buyuk ekranli ipad pro pek isime yaramiycak fakat bilgisayar almayi dusunmuyorum su an elimdeki ipad 2 de is goruyor sunum hazirlamak vb isler icin fakat yavaslamalar basladi ve artik yetmiyor

AyfonDelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bu sene lise sonum buyuk ihtimalle seneye tip ogrencisi olucam acikcasi buyuk ekranli ipad pro pek isime yaramiycak fakat bilgisayar almayi dusunmuyorum su an elimdeki ipad 2 de is goruyor sunum hazirlamak vb isler icin fakat yavaslamalar basladi ve artik yetmiyor
guncellemenin kesilip kesilmeyecegi beni korkutuyor ortalama 5-6 yil kullaniyorum cunku tableti ios 9.3.2 de bile sorun yaratti 9.7 model bu yuzden korkuyorum

Matador07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9.7 inç iPad Pro da 2gb ram var o paraya 8mp kameralı iPad Air 2 de alınabilir nasılsa o da 2gb RAM A8X işlemci, Pro'nun en büyük özelliği Apple Pencil uyumluluğu ve bence 4gb RAM için bile 12.9 inç alınmalı.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
12.9 boyutu biraz insanlıkdışı kaçmış benim için ama tabiki ihtiyacı olan var.