İPad Mini mi IPod touch 5 mi

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta belirttigim gibi ikisinden birini almayi düşünüyorum ama kararsız kaldım ben ipod touch 5 düşünüyorum fakat fikrinizi almak istedim. Ipad mini ile ilgili olarak kafama takılan bir soru var, ara ürün gibi olduğu için yazılım desteği daha kısa olabilir mi

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2 side iyi ama boyut farkli applada yazilim destegi alirsin diger firmalarla kariştirma:D

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 side iyi ama boyut farkli applada yazilim destegi alirsin diger firmalarla kariştirma:D

2 sininde iyi olduğunu biliyorum.Boyut farkının farkındayım.Yazılım desteği alıyor fakat kısıtlamalarla alıyor yani hangisi daha fazla götürür(ikiside fazla götürür ama hangisi daha fazla götürür)

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tabletlere pek sicak bakan biri degilim ipod 5 alirdim ama akili telefonun varsa gerek yok tablat alman daha iyi
ipod 5 gitigi yere kadar gider

- - - Mesaj Güncellendi - - -

düşürmedikçe tabi

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z kullanıyorum çok memnunum ama İOS hakkında biraz tecrübe sahibi olmak için almak istiyorum.Daha önceden iphone 3g elime geçmişti fakat artık çok yetersiz kalıyor çok kasıyordu hiç birşey yapamadığım için bi tanıdığa verdim.Birde alabileceğim en uygun yer neresidir ankara da (fiyat bakımından)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ipad mini al o zaman hatta imkanın varsa direk ipad al mini de alma bende samsung s4 kullanıyorum ama ipad de çok kullanışlı ve android de olmayan bir çok uygulamaya erişim sağlıyor

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kesinlikle ipad mini al. ben hem ipod touch hem ipad kullanan biri olarak sana tavsiyemdir. hatta alabilirsen direkt ipad al ama biraz küçük olsun istiyorsan ipad mini alabilirsin.

LeonCavalli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 ay önce bu ikili arasında kalmıştım akrabam Amerika'da olduğu için ona getirtirecektim iPad mini yi seçtim neden dersen öncelikle gerçekten büyük ekran olması nedeniyle cep telefonuna bakmazsın o kadar rahatki eğer iPod touch alırsan mantıksız olur çünkü bir akıllı telefonun var ama ipad mini daha farklı ayrıca çok kullanışlı bir cihaz yani normal ipad gibi taşınması zor değil ele oturuyor zaten Amerika'da akrabam alırken burda herkesin elinde ipad mini var dedi sende ondan al bence dedi şu an Maximum seviyede memnunum

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telefonun iyiymis ipod a gerek yok eger butce olarak mini ve ipad 2 arasindaysan mini daha iyi 2nin ekrani daha buyuk ama alabaliyorsan retina al birde ipad 5 mi ne cikacakmis belki onu alirsin ya da digerlerinin fiyatlari azalir belki

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonun iyiymis ipod a gerek yok eger butce olarak mini ve ipad 2 arasindaysan mini daha iyi 2nin ekrani daha buyuk ama alabaliyorsan retina al birde ipad 5 mi ne cikacakmis belki onu alirsin ya da digerlerinin fiyatlari azalir belki

Evet yeni nesillerin tanıtılmasıni bekliyorum. 50-100 lira fiyat düşebilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 2side var özellik istiyorsan touch 5 büyük ekran istiyorsan ipad mini al
(NOT: touch 5 de arkasında sol alt kısmında bir buton gibi birşey var basınca açılıyor yine basınca kapanıyor oraya loop isminde 1 kayış takıyorsun bu sayede düşme riski 0'ı buluyor ve loop ie kullanırken elinde çok şık duryor. fotoğraf çekmeyi sevenler için tasarlanmış.)