Ipad mini mi ipod touch 5 mi

merveyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar amerikadan gelicek arkadaşıma ikisinden birini aldırmayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim galaxy s2 telefonum var hafızası doldu dolayısıyla içindeki şarkıları atıcak telefonu rahatlatıcak bişey olsun istiyorum hem oyunu da aldığım yeni cihazda oynayıp şarj sorunumu da çözmek istiyorum ipod touch görüntü olarakta özellikleri olarakta çok hoşuma gitti ancak aralarındaki 30 $ kafamı karıştırdı o parayı verip tabletim mi olsa dedim sizce hangisini almalıyım eksileri artıları nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
iPod Touch'u yanında taşıyabilirsin ama iPad biraz zor. :)
Bence iPod Touch al. :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
2 sinin kullanımı apayrı ikisini %100 kıyaslayamassın telefonumdaki hafızayı azaltayım Dıyosan bunu Dropbox-Skydrive-Google drive ile bile yapabilirsin 20-30 gb a varıyor hafızaları. buda yeterlidir sanırım ama Sadece bu değil dıyosan Ipad 4 Senin istediğin herşeyden daha fazlasını karşılıyor :) 32gb tavsiyem

merveyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad 4 fiyat olarak aşar arada 300 $ fark var taşınabilirliği de önemli tabi her gun okula yanımda götüreceğim

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ipad 4 fiyat olarak aşar arada 300 $ fark var taşınabilirliği de önemli tabi her gun okula yanımda götüreceğim
Benım ablam ıpad mini aldı şimdi yüzüne bakmıyor. Ekranı küçük hiçbişeyden zevk alamıyorum dıor bana Bende zamanında dedım böyle olur işte diye. Şimdi bebeginin elinde oraya buraya oyuncak diye oynuyor yere atıyor. hiç bi işe yaramaz ekranı küçük GPS aleti gibi

merveyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
11.6 inchlik macbookum var zaten onun için taşınabilirlik önemli ipad 4 taşıcagıma onu taşırım :D

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Taşınabilirlik önemliyse iPod Touch 5 al..Ben aldım mutluyum.Çok değişiklikler yapmışlar.4 inç retina ekranı var. (1136x640).Çok ince ve çok hafif.Renkleri çok güzel.Lightning girişi micro usb girişi kadar küçülmüş.EarPods kulaklıklar kulağınızdan hiç düşmüyor.Pek kullanmıyorum ama Loop'da güzele benziyor.Bu arada performans olarak iPhone 4S'teki A5 işlemci kullanılıyor.Hiç bir takılma söz konusu değil.Vice City,Modern Combat:4'te tıkır tıkır çalışıyor :)

Altı
Önü
Lightning Konnektörü
EarPods Kulaklığı
Loop
Arkası
Önü

merveyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bir şey soricam siyahla beyazın ekranları arasında kayganlık farkı var diyorlar dogru mudur ?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
peki bir şey soricam siyahla beyazın ekranları arasında kayganlık farkı var diyorlar dogru mudur ?

Yapmayın yav öyle bir şey mümkün mü :D Ben olsam iPad seçerdim daha multimediya bir cihaz daha aktif kullanabilirsin. Oldukça da şık ipad gibi ağır ve kaba değil oldukça beğendim. Kulaklık çıkışı iPad new lerden daha iyi mesela müzik dinlerken ipodtan geri kalmazsın ama film izlemesi oyun oynaması çok daha güzel olur emin ol ;)

merveyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne biliyim çoğu videoda fark var gibi demişler bencede saçmalık ancak birden fazla ınsan boyle soyleyınce insan şüpheye düşüyor :D aslında bi teknosaya falan gidip ikisini de incelesem daha mantıklı olucak sanırım ipadın retina ekran olmaması beni sogutan sebeplerinden birı mesela gerçi o kadar rahatsız eder mi onu da bilmiyorum :)

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iPod ve iPad? Garip bir karşılaştırma olmamış mı sizce de?

merveyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya aslında haklısın ama ben ikisini benzer şekilde kullanıcam işletim sistemi olarak falan bi farkları yok ben zaten müzik dinlerim , oyun oynarım, internette dolaşırım dünyayı kurtarmicam sonuçta hangisi benim için daha uygun onu bulmaya çalışıyorum 30$ da çok büyük bi para olmadıgından ve ikisine de param yettiğinden ikisi arasında kaldım bi hafta sonra keşke oburunu alsaydım dememek için yani ikisininde artı ve eksilerini araştırıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ipad mini çok kötü bir cihaz retinasız çöp ipod ta en azından retina ekran var