iPad mini kasma sorunu

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Evet dediğim gibi sıkıntım ilk nesil ipad mininin kasması sayfa geçişlerinden klavyesine kadar kasıyor ve beni delirtecek yakında. Bunu yazarken bile safari üç kere çöktü. Çinden alınmış çakma tablet gibi kasıyor. Yazılım güncel 9.3.5 lütfen yardım edin.

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam ilk nesil ipad miniden bir şey beklememek lazım ios 9.3.5e güncellemişisn birde belki iOS hakkında bilgisi olan birisi yorum yapar @FOM hocam sen biliyondur bu işleri

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bende ipad mini 2 var hiç böyle sorunlar yaşamıyorum şuan da kullanyırum hatta akıyor cihaz. Cihazı bir sıfırlarsınız toparlayabilir bi sıfırlamayı denemelisiniz

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bende ipad mini 2 var hiç böyle sorunlar yaşamıyorum şuan da kullanyırum hatta akıyor cihaz. Cihazı bir sıfırlarsınız toparlayabilir bi sıfırlamayı denemelisiniz
hocam mini 2 zaten retina ekranlı bunda retina ekran da yok iki sene önce almıştım bu geldiğinde içinde 6.1.3 vardı :) ios 7 de uçak gibiydi 8 den sonra düşmeye başladı

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
hocam mini 2 zaten retina ekranlı bunda retina ekran da yok iki sene önce almıştım bu geldiğinde içinde 6.1.3 vardı :) ios 7 de uçak gibiydi 8 den sonra düşmeye başladı

Cihazı sıfırlarsanız toparlanıcaktır kasmalar sonmalar giderilicektir bi nebze

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
bu üçüncü sufırlama oluyor hocam bir gram azalmadı

O zaman artık miladını doldurmuştur çünü evde bi iphone 4 var ne kadar sıfırlarsam sıfırlıyım sizde olduğu gibi donma kasma geçmiyor miladı doldu çünkü ipad de durumu böyle olabilir.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
O zaman artık miladını doldurmuştur çünü evde bi iphone 4 var ne kadar sıfırlarsam sıfırlıyım sizde olduğu gibi donma kasma geçmiyor miladı doldu çünkü ipad de durumu böyle olabilir.
o zman satılık ipad mini ilanı verme zamanı geldi diyorsunuz ? ucaza vereyim gitsin değil mi ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
İhtiyaç yoksa elektronik bir cihazın satımına karşıyım aslında ben birgün işe yarıyor yeri geldiğinde.
kazıkçılık yapma niyetim yok hocam :) durumunu söyleyip ucuza satmayı düşünüyorum şu anda madem bir çözümü yok 6 aydur sürünüyor alet

RK7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ayni cihazdan bende de var 3 yildir kullaniyorum ve maalesef artik kullanmasi keyif vermekten cok sinir bozuyor. Düşük fiyata satmak yerine yatarken film izleme veya balkonda tv seyretme gibi islere yarıyor. İnternete girmek icin mobil telefon kullanmak daha mantıklı. Görüyoruz Apple farkını, cihaz akıyor...

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Ayni cihazdan bende de var 3 yildir kullaniyorum ve maalesef artik kullanmasi keyif vermekten cok sinir bozuyor. Düşük fiyata satmak yerine yatarken film izleme veya balkonda tv seyretme gibi islere yarıyor. İnternete girmek icin mobil telefon kullanmak daha mantıklı. Görüyoruz Apple farkını, cihaz akıyor...
Beni tarif ettiniz, ama ben daha çok satma niyetliyim üstüne koyar daha güzel bir şey alırım.

RK7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Beni tarif ettiniz, ama ben daha çok satma niyetliyim üstüne koyar daha güzel bir şey alırım.
Ben para verip almadım ipadi ama gercekten kaliteli cihaz. Para verip ipad almak beni düşündürüyor çünkü zaten ipadde yapabileceğimin fazlasini mobil telefonda yapabiliyorum. Ios isletim sistemi övdükleri kadar akıcı değil umarım anlamışsınızdır. Size tavsiyem güzel bir mobil cihaz almanız. Ios herseyiyle bana cok sıkıcı geliyor.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bence bunu satmak yerine küçük bir çocuğa (kuzenine falan) ver ya da mesela yemek tariflerine mi sık sık bakıyorsun?Koy mutfağa dursun orda sadece onun için kullan yani değerlendir.Bu sadece bir tane örnekti.Film video vs izlemek için de kullanılabilir.Çöp değil hala.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Hala sıfır gibi kozmetiği , 16 gb gümüş renk fiyatı da sahibindeni gezdim hepsi 700-kutusu açılmamış falan 800 yazan vardı bende 500₺ yazdım kötü mü ettim yoksa ?
Kutusu açılmamış 800 ise normal bence sizin fiyatınız :)

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bence bunu satmak yerine küçük bir çocuğa (kuzenine falan) ver ya da mesela yemek tariflerine mi sık sık bakıyorsun?Koy mutfağa dursun orda sadece onun için kullan yani değerlendir.Bu sadece bir tane örnekti.Film video vs izlemek için de kullanılabilir.Çöp değil hala.
Şu an o şekilde kullanıyorum zaten :) ama satıp daha iyisini almayı koydum kafama beni deli edicek şekilde kasıyor çünkü safari bile çökebiliyor ara ara alıcam bi' air keyfime bakıcam ;)

Son düzenleme:

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Kutusu açılmamış 800 ise normal bence sizin fiyatınız :)

Aynen bende öyle düşündüm fiyatlar hep şişirilmiş bari ben ucuza vereyim dedim kimseyi kazıklamak istemem kötü hissederim kendimi sonra :)

Son düzenleme:

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Şu an o şekilde kullanıyorum zaten :) ama satıp daha iyisini almayı koydum kafama beni deli edicek şekilde kasıyor çünkü safari bile çökebiliyor ara ara alıcam bi' air keyfime bakıcam ;)
Önerim air 2 Alman olur.En az 3 sene gider.Ama şöyle bir şey de var.Alırsan bence iOS 10'dan sonra Güncelleme yapma.Aynı sorunlarla karşılaşmamak açısından diyorum.Bende 8.3 yüklü iPad 4 var.3 senedir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı büyük bir sıkıntı çıkarmadı ki ben Öküz gibi kullanırım düşürürüm ekranını çizerim falan.Oynadığım online moba Oyunları'nda ekranı dahil yumrukladığım oldu.Telefonda iOS tercih etmem daha ama iPad favorim zaten iPad neredeyse Sektöründe tek.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Önerim air 2 Alman olur.En az 3 sene gider.Ama şöyle bir şey de var.Alırsan bence iOS 10'dan sonra Güncelleme yapma.Aynı sorunlarla karşılaşmamak açısından diyorum.Bende 8.3 yüklü iPad 4 var.3 senedir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı büyük bir sıkıntı çıkarmadı ki ben Öküz gibi kullanırım düşürürüm ekranını çizerim falan.Oynadığım online moba Oyunları'nda ekranı dahil yumrukladığım oldu.Telefonda iOS tercih etmem daha ama iPad favorim zaten iPad neredeyse Sektöründe tek.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Bende ipad air var bazen o da sapıtıyo ara sıra da olsa. Bence de air 2