Ipad mini alıcam ama ?

hasburcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad mini alıcam ama size sorum var ;
1-aldığımda rahatlıkla akıcı şekilde nova 3, real racing3, dead trigger, modern combat 4 gibi üst düzey oyunları ve hd videoları oynayıp izleyebilirmiyim ?
2-içindeki a5 işlemci ve 512 mb ram ileriye yönelik çok sıkıntı çıkarırmı ?
3- acaba bekleyip samsung galaxy note 8 mi alcam onunda ne zaman çıkacağını bilmiyorum ?
bütçem 850 tl diğer tabletleride tavsiye edermisiniz ,örneğin ?
teşekkürler

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Real Racing 3,Nova 3,MC 4 hepsini oynarsın.Ben iPod touch 5 kullanıyorum özellikler aynı 512MB RAM ve A5 var GTA:Vice City dahil senin dediğin tüm oyunlar yüklü ve şuana kadar kasma olmadı.İlerdede pek sorun olacağını sanmıyorum.Buradan aldığım bilgilere göre A5 SGS3 teki ve ONE X teki işlemciden daha iyiymiş.Almanı tavsiye ederim,bütçene uygun en iyi tablet.

hasburcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Real Racing 3,Nova 3,MC 4 hepsini oynarsın.Ben iPod touch 5 kullanıyorum özellikler aynı 512MB RAM ve A5 var GTA:Vice City dahil senin dediğin tüm oyunlar yüklü ve şuana kadar kasma olmadı.İlerdede pek sorun olacağını sanmıyorum.Buradan aldığım bilgilere göre A5 SGS3 teki ve ONE X teki işlemciden daha iyiymiş.Almanı tavsiye ederim,bütçene uygun en iyi tablet.

çok teşekkürler yorumunuz için , peki bazen nova 3 de saldırıya maruz kalındığında ve gta vice city de kamera açısı değişince kasılmalar oluyormuş deneyip burda paylaşma imkanınız varmı ? birde diğer sorum fark olurmu performans açısından ipod 5 ile ipad mini arasında ?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
çok teşekkürler yorumunuz için , peki bazen nova 3 de saldırıya maruz kalındığında ve gta vice city de kamera açısı değişince kasılmalar oluyormuş deneyip burda paylaşma imkanınız varmı ? birde diğer sorum fark olurmu performans açısından ipod 5 ile ipad mini arasında ?
Performans farkı olacağını düşünmüyorum.İşlemcileri aynı,RAM aynı,netlik hemen hemen aynı.Pek sanmıyorum ama göstermeye çalışırım olmazsa internetten bulamaya çalışırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;LSedtWYCzzc]http://www.youtube.com/watch?v=LSedtWYCzzc[/video] Infinity Blade 2 + N.O.V.A 3
<span style="color:#000000;"><font size="4">[video=youtube;7CsEWB6rrRA]http://www.youtube.com/watch?v=7CsEWB6rrRA[/video] NFS:Most Wanted

wWoWw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlem birimleri veörami aaynı fakat biri 4 inç ekranı besliyor diğeri 7 inç ayrıca ipad 4 kullanıyorum a6x işlemcisi var a6 nın 2 katı performans vaad ediyor ama video performansında küçük ekranlı apple cihazlara karşı fps olarak zayıf kalıyor bence git bir eline canlı canlı alıp dene

Mstafacnylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana alma diyemem ama önerim biraz daha ek ücret koyup İPad 3 ve ya 4 alabilirsin. İPad Mini Retina geldiği zaman İPad retinasız olan kül olacak. Saygılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar birşey sorabilir miyim bu ipod touch 5 i kapatıp açtıktan sonra ilk denemede kilidi açamama sorunu sizde oldu mu hiç ?

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Evde ve işte Apple markasının tüm ürün ailesini kullanıyorum. ( yanlış anlaşılmasın çalıştığım yer Apple kurumsal proje ortağı) bence iPad mini Apple ın yaptığı en aptal ürün. Konu biraz eskimiş baştan görseydim iPad 4 önerirdim. Yada galaxy note 8 derdim. Şu an iPad 4 kullanıyorum. Ama galaxy note 8 i almayı düşüşnüyorum. Bence sende öyle yapmalısın.

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ipad mini aldım ve çok memnunum.
Henüz yeni aldım sayılır. O yüzden bütün oyunlar ile ilgili referans olamam ama Modern Combat, Warriors 2, Orc, Modern Combat 4, Tintin, Asphalt7 gibi oyunları sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Takılma/Donma vs yok.

Bilerek Ipad 3/4 almadım. Ipad Mininin büyüklüğü gerçekten çok yerinde. Ne Çok büyük, ne de çok küçük. Çok da hafif.
Kesinlikle tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hic bi oyunu kasmas bence performans teslerinde ipad 2 ile aynı skoru alıyor bence hem cokk ince bende alıcam siyahmı alıyım beyazmı karar veremedim??? internette gta 3 oynanıs video sunu izledim hic kasma yapmadı tablet retina olmadıgından daha az pil tüketiyor ve şarzı cok gidiyor:thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende aldım çok memnunum çok güzel ıpad mini 16 gb var bende subwey flan var kasma sorunu yok grafik yönünden bence çokta iyi