İpad mini 4G mi yoksa Sadece Wifi mi?

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba Arkadaşlar. Bu sene istanbulda üniversiteye başlayacağım. Laptop yerine tablet kullanmaya karar verdim. Ancak bir ikilemde kaldım. İstanbulda GPS ne kadar işime yarayacak? Zira İpad mini 4g almayı düşünmemdeki sebep sadece dahili gsp olması.
Daha önce Viyana üniversitesinde okuyordum ve viyanda gps çok işime yarıyordu ama bunun sebepleri arasında sürekli adres soramıyor oluşumdu (adres sorulmasından rahatsız bir millet) ancak istanbulda gitmek istediğim bir noktaya varmamda gps ne kadar ihtiyacım karşılar bilmiyorum... Bu konuda yardımcı olacak arkdaşlara şimdiden teşekkürler..

Not: Akıllı telefon kullanmıyorum ayrıca tapletin laptopun yerine kullanılmayacağın da biliyorum o yüzden masaüstü pc de olacak evde. Tableti sadece okula yardımcı olması açısından alıyorum.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
akıllı telefon kullanmadığına göre tabletindeki gps eninde sonunda işine yarar

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Dışarıda kaldığım süre içinde internete çok ihtiyacım olduğunu sanmıyorum zira bu güne kadar bu denli bir ihtiyacım olmadı açıkçası..

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dışarıda kaldığım süre içinde internete çok ihtiyacım olduğunu sanmıyorum zira bu güne kadar bu denli bir ihtiyacım olmadı açıkçası..
wifi modelini al ama ondada gps yok ama istanbulda sorarakta bulabilirsin istedigin yeri bence gereksiz 300tl verme bir süre sonra zaten gps kulanmassin
gibime geliliyor