İpad mini 1 oyunlarda kasma sorunu?

ibrahimuzum1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar yakın zamanda ipad mini 1 aldım aslında tablletten gayet memnunum ama asphalt 8 modern combat 4 gibi büyük oyunlarda kasıyor ipad mini almadan önce çok video izlemiştim hepsinde akıcıydı bir sorun gözükmüyordu sorum ise şu ios 6lı ipad minide de bu oyunlar kasıyor muydu yani bu takılmalar ios 7 ile ilgili olabilir mi ios 7.1 çok stabil diorlardı acaba ipad minide de performans artışları yapar mı?ayrıca eğer 7.1 beta yükleyen arkadaş varsa yorum yazabilir mi bu konuda?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipad mininin islemcisinden kaynakli bir durum bende air var bazen bende bile olabiliyor ipad mini 2. Nesil ipad ile esdeger agir oyunlarda normaldir ama gelecek guncelleme hafifletebilir

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar yakın zamanda ipad mini 1 aldım aslında tablletten gayet memnunum ama asphalt 8 modern combat 4 gibi büyük oyunlarda kasıyor ipad mini almadan önce çok video izlemiştim hepsinde akıcıydı bir sorun gözükmüyordu sorum ise şu ios 6lı ipad minide de bu oyunlar kasıyor muydu yani bu takılmalar ios 7 ile ilgili olabilir mi ios 7.1 çok stabil diorlardı acaba ipad minide de performans artışları yapar mı?ayrıca eğer 7.1 beta yükleyen arkadaş varsa yorum yazabilir mi bu konuda?
ios 7 kullanıyosan oluyo baya keşke ios 6 da kalsaydın

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben aldığımda ios 7yle geldi siz ios 6 kullanırken bu takılmalar var mıydı bu kadar çok? Bazen klavye bile takılıor her ne kadar az olsa da :)
valla bende ipad mini var ben ios 6 lı aldım hiç bir sorun yok ios 7 de yüklemeyi düşünmüyorum