Bahadir06ANK
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 76
Merhabalar. Odamda yer olmadığı için masaüstü pc mi kullanamıyordum. Sattıp laptop almak istedim ama bilgisayarım para etmiyor. Benimde slayt gibi şeyleri yapmak için bir cihaza ihtiyacım vardı. Aklıma iPadim geldi bu güzel cihazı boşuna yatırmak yerine slaytlarımı bununla kolaylıkla yapabilirdim. İpadim için klavye aramaya başladım pek fazla inceleme bulamadım. Logitech'in klavyelerini beğenmedim. Rastgele Everest KB-Bt12 modelini gördüm. En ucuz fiyatı da HepsiBurada.com'da buldum. Cihazım space gray olduğu için sitede gri yazan modeli aldım. Klavye kısmı siyah arkası ipad rengine çok yakın. Cihaz bugün geldiği için hemen bi göz atıp incelemeye başladım. Baya baya bir bilgisayar klavyesi kullanıyormuşum gibi. Bilgisayar klavyesindeki her özellik var. Caps Lock özelliği shifte basıp büyük/küçük yazma. Boşuk tuşuna iki kere basınca nokta koyma gibi özellikleri de var. En üstte home tuşu var ipaddeki home tuşunun birebir karşılığı. Mikrofon işareti olan bir tuş var siri'yi açıyor. Kilit tuşundan ipadi kilitleyip açabiliyoruz. Şifreyi klavye rakamlarından girebiliyoruz. Ekranı laptop gibi kapatınca ekran da kapanıyor mıknatıs sayesinde. Sessize alma tuşu, ses yükseltme ve alçaltma tuşu, pil göstergesi ve klavye ışıklandırması için tuşları da mevcut.
Kutu içeriği;
- 1 adet ipad air klavye
- 1 adet micro usb kablo
- Kullanma klavuzu
Eksileri;
- Pil ömrü kısa yaklaşım 2- 4 saat filanmış.
- Fiyatı biraz tuzlu bence 150 tl yaklaşık (ama değer)
Artıları;
- Arka ışıklandırması mevcut olması.
- MacBook görünümüne sahip olması.
- Klavyedeki kısayol tuşları.
- Kullanımı rahat.
- Tasarımı güzel.
Yazıyı ipad üzerinden yazdım.
Kutu içeriği;
- 1 adet ipad air klavye
- 1 adet micro usb kablo
- Kullanma klavuzu
Eksileri;
- Pil ömrü kısa yaklaşım 2- 4 saat filanmış.
- Fiyatı biraz tuzlu bence 150 tl yaklaşık (ama değer)
Artıları;
- Arka ışıklandırması mevcut olması.
- MacBook görünümüne sahip olması.
- Klavyedeki kısayol tuşları.
- Kullanımı rahat.
- Tasarımı güzel.
Yazıyı ipad üzerinden yazdım.
Son düzenleme: