has-met
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ipad air hakkında önerileriniz nelerdir almayı düşünüyorum, foruma bugün katıldım cvplarınz için teşekkurler.
Tabi ki ayrica akilli telefonunuz varsa ondaki interneti paylastirabilirsiniz 3g li modeldense hafizasi yüksek model cok daha isinize yarayacaktir simdiden hayırlı olsuncvbınz için tesekkurler sim kartlı olan modeli düşünüodum aslında 16gblık ,ozamn 32 liği alıp sim kartsız modeli seçicem tabi internet yönünden sıkıntı çekebilirim ama artık heryerde kablosuz bağlantı mevcut bulunduğum yerlerdede.
Ipad air 64 gb kullaniyorum. Hakkinda sunlari soyleyebilirim. Kesinlikle 16 gb yetmez en az 32 gb alinmali, pil omru olarak 4 gun 13 saat ekran açık kalma suresini gördüm. Gerçekten muhtesem bir cihaz. Kameraainin Lens kalitesi s3 den iyi ama cozunurlugu düşük . Uygulama Stabilite desen super kesinlikle tavsiye ediyorum
Bir virgül nelere kadirDüzeltme yapıyım, 4 gün 13 saat boşta kaldı, 12 küsür saat ekranı açık kaldı![]()
Düzeltme yapıyım, 4 gün 13 saat boşta kaldı, 12 küsür saat ekranı açık kaldı![]()
Tab s serisi çıktı o seri daha iyidir amoled ekranlıSu zamana kadar ipad derdim ama samsungun yeni note serisi gercekten cok iyi. Yeni bir tablet alsam kesinlikle o seriyi alirdim