Ipad Air

has-met

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad air hakkında önerileriniz nelerdir almayı düşünüyorum, foruma bugün katıldım cvplarınz için teşekkurler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipad air 64 gb kullaniyorum. Hakkinda sunlari soyleyebilirim. Kesinlikle 16 gb yetmez en az 32 gb alinmali, pil omru olarak 4 gun 13 saat ekran açık kalma suresini gördüm. Gerçekten muhtesem bir cihaz. Kameraainin Lens kalitesi s3 den iyi ama cozunurlugu düşük . Uygulama Stabilite desen super kesinlikle tavsiye ediyorum

has-met

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cvbınz için tesekkurler sim kartlı olan modeli düşünüodum aslında 16gblık ,ozamn 32 liği alıp sim kartsız modeli seçicem tabi internet yönünden sıkıntı çekebilirim ama artık heryerde kablosuz bağlantı mevcut bulunduğum yerlerdede.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
cvbınz için tesekkurler sim kartlı olan modeli düşünüodum aslında 16gblık ,ozamn 32 liği alıp sim kartsız modeli seçicem tabi internet yönünden sıkıntı çekebilirim ama artık heryerde kablosuz bağlantı mevcut bulunduğum yerlerdede.
Tabi ki ayrica akilli telefonunuz varsa ondaki interneti paylastirabilirsiniz 3g li modeldense hafizasi yüksek model cok daha isinize yarayacaktir simdiden hayırlı olsun

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ipad air 64 gb kullaniyorum. Hakkinda sunlari soyleyebilirim. Kesinlikle 16 gb yetmez en az 32 gb alinmali, pil omru olarak 4 gun 13 saat ekran açık kalma suresini gördüm. Gerçekten muhtesem bir cihaz. Kameraainin Lens kalitesi s3 den iyi ama cozunurlugu düşük . Uygulama Stabilite desen super kesinlikle tavsiye ediyorum

Düzeltme yapıyım, 4 gün 13 saat boşta kaldı, 12 küsür saat ekranı açık kaldı :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Düzeltme yapıyım, 4 gün 13 saat boşta kaldı, 12 küsür saat ekranı açık kaldı :)

me7y4ebe.jpg

Ekran görüntüsü tapatalkta cok kalitesiz çıkıyor ama idare eder herhalde sarjı çok iyi kısaca

Kirigaya Kazuto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel cihaz 32gb almalısın A7 işlemcisi tüm rakiplerini korkutur :thumbup1:

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad Air 32GB WiFi Modelini kullanıyorum. Gerçekten çok çok iyi bir cihaz. Tablette Apple'dan başka bir ürün alınmaz şimdilik.

32gb ve üstü kapasiteye sahip modelleri almanızı öneririm. Çok fazla uygulama olduğu için yetmiyor hafıza :)

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Su zamana kadar ipad derdim ama samsungun yeni note serisi gercekten cok iyi. Yeni bir tablet alsam kesinlikle o seriyi alirdim