İPad Air ve iPad Retina

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Becks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Becks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni çıkan ipadler hakkında düşürceleriniz neler?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Air ile mini birbirine oldukça benziyor. Çok fazla yenilik olmadı fakat daha taşınabilir olması alınması için nedenlerden biri.

Becks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Air ile mini birbirine oldukça benziyor. Çok fazla yenilik olmadı fakat daha taşınabilir olması alınması için nedenlerden biri.

Bu arada düzeltiyorum iPad Mini Retina minide retinanın çıkması ile eski minide fiyat ne olur acaba ?

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Bende iPad 4 32gb wi-fi almayı düşünüyordum.Sizce ne kadar ucuzlar?

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yurt dışından almaya gerek kalmayacak bir fiyata gelirse çok güzel olur air için :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yeni tabletim iPad Air 32 GB olacak :devil:

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İpad air ı ipad mini den daha çok sevdim inşallah ugun fiyattan girer türkiyeye

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
basınç duyarlı çizim kalemleri hakkında bir çözüm bekliyordum apple'dan. bu alanda galaxy note serisine mecbur kalıyor kullanıcılar.

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İpad mini 2 patlama yapıcak çünkü retınasız ipad mini bile patlama yapmıştı.Ve ıpad mini 1 bile hızlıyken 5s in gücünü kullanması harika.İpad air bana göre daha mükemmel ağırlığı inceliği çok düşürülmüş.Çoğu fandroıd ler ipad 4 kotulemek sebepleri kalın olması ağır olması wıdget eklenememesı(bence bu sorun ios 7yle kalktı) yani kısacası ipad mini 2 de ipad air de süper ötesi

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ipad air tasarimi ve ozellikleriyle cok guzel bir tablet. Google nexus 7 2013 almayi dusunuyordum. Icime sinmeyen ozellikleri vardi, kamerasinin 5mp ve ledsiz olmasi gibi. Ipad air hic degilse tablet konusunda , sektorde kendini kanitlamis bir firmanin tableti olmasi yaninda islemcisi ve surekli yazilim destegi ile uzunca kullanilabilir bir tablet. Gerci bunun kamerasi da 5mp ama nexus 7 2013 den kat ve kat daha iyi sonuc veriyor. Tablet de tablet yani. Her yeni versiyonda daha guclu, daha ince tabletle karsilasiyoruz. Stabil bir uygulama magazasi var. 10 saatlik kullanim suresi , ƒ/2.4 diyafram kamerasi, retina ekrani gibi ozellikleri de ipad airi diger tabletlerden ayiran ozelliklerden.

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ipad air tasarimi ve ozellikleriyle cok guzel bir tablet. Google nexus 7 2013 almayi dusunuyordum. Icime sinmeyen ozellikleri vardi, kamerasinin 5mp ve ledsiz olmasi gibi. Ipad air hic degilse tablet konusunda , sektorde kendini kanitlamis bir firmanin tableti olmasi yaninda islemcisi ve surekli yazilim destegi ile uzunca kullanilabilir bir tablet. Gerci bunun kamerasi da 5mp ama nexus 7 2013 den kat ve kat daha iyi sonuc veriyor. Tablet de tablet yani. Her yeni versiyonda daha guclu, daha ince tabletle karsilasiyoruz. Stabil bir uygulama magazasi var. 10 saatlik kullanim suresi , ƒ/2.4 diyafram kamerasi, retina ekrani gibi ozellikleri de ipad airi diger tabletlerden ayiran ozelliklerden.

Katılıyorum ipad air çok güzel bir tablet ama her zaman incelmiyor.Mesela ipad 2 ıpad 4 ince

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Bugün anasayfada gördüğüm haber beni almaktan vazgeçirdi iPad pro gelecekse ve iPhone 5s gibi olacaksa kesinlikle alınmalı

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz alakasız olacak ama acaba orta segment bir laptop normal kullanımla yaklaşık kaç yılda bozulur

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz alakasız olacak ama acaba orta segment bir laptop normal kullanımla yaklaşık kaç yılda bozulur

Düzgün kullanırsanız bozulmaz ama bataryası bir süre sonra çöküyor.Ama hız açısından ilk önce iyi gelirde ağır grafikli oyunlarda kasar ama ipad 3 ve 4 ün kastıgı pek oyun yok app storda ipad air hiç kasmaz

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Düzgün kullanırsanız bozulmaz ama bataryası bir süre sonra çöküyor.Ama hız açısından ilk önce iyi gelirde ağır grafikli oyunlarda kasar ama ipad 3 ve 4 ün kastıgı pek oyun yok app storda ipad air hiç kasmaz
aslında bilgisayar bir an önce bozulsa da ipad air arayışı içerisine girsem diyorum :D tabi fahiş fiyattan kurtulunca

Becks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad mini retinasız bu şartlarda alınır mı ?

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende iPad 4 32gb wi-fi almayı düşünüyordum.Sizce ne kadar ucuzlar?

Ucuzlamak mı? İpad 4 ün üretimi durduruldu yani 6 7 ay sonra hiç bir site de sıfır el kalmaz o süre içindede çok bişey ucuzlayacak diye düşünme.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
piyasada satılıyor ipad için kalemler
standart kapasitif kalemlerin ucu çok kalın ve basınca duyarlı değiller. buda çizimi ciddi zorlaştırıyor.

samsung galaxy note serisinde ise wacom tabanlı kalemler kullanılıyor. ucu normal kalem akdar ve 2048 seviye basıncı algılayabiliyor.

aynı teknoloji microsoft surface pro da da kullanılıyor fakat onuda türkiyede bulmak biraz zor.

Becks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpad mini mi ipad 2 mi almak daha mantıklıdır ?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hepsi iyi guzel de, bu teknoloji firmalari cok uyanik. Son kullaniciyi dusundukleri yok. Samsung dusunur gibi yapiyor ama en yeni tableti 3g. Ben google ve apple gibi firmalardan sunu bekliyorum. Tablet'e telefon ozelligi de koysunlar. Telefon ozelligi olan tabletler var ama ekran gibi donanimlari diger tabletlere gore daha dusuk seviyede. Kisacasi hepsinin isi gucu satis stratejisi. Hic birini almayacagim artik. Isim gucum yok cebinde smart phone, sirtinda tablet tasi.