Air ile mini birbirine oldukça benziyor. Çok fazla yenilik olmadı fakat daha taşınabilir olması alınması için nedenlerden biri.
Bende iPad 4 32gb wi-fi almayı düşünüyordum.Sizce ne kadar ucuzlar?
Ipad air tasarimi ve ozellikleriyle cok guzel bir tablet. Google nexus 7 2013 almayi dusunuyordum. Icime sinmeyen ozellikleri vardi, kamerasinin 5mp ve ledsiz olmasi gibi. Ipad air hic degilse tablet konusunda , sektorde kendini kanitlamis bir firmanin tableti olmasi yaninda islemcisi ve surekli yazilim destegi ile uzunca kullanilabilir bir tablet. Gerci bunun kamerasi da 5mp ama nexus 7 2013 den kat ve kat daha iyi sonuc veriyor. Tablet de tablet yani. Her yeni versiyonda daha guclu, daha ince tabletle karsilasiyoruz. Stabil bir uygulama magazasi var. 10 saatlik kullanim suresi , /2.4 diyafram kamerasi, retina ekrani gibi ozellikleri de ipad airi diger tabletlerden ayiran ozelliklerden.
Yeni tabletim iPad Air 32 GB olacak :devil:
İlk hayırlı olsun bendenDarısı başıma :devil:
Biraz alakasız olacak ama acaba orta segment bir laptop normal kullanımla yaklaşık kaç yılda bozulur
aslında bilgisayar bir an önce bozulsa da ipad air arayışı içerisine girsem diyorumDüzgün kullanırsanız bozulmaz ama bataryası bir süre sonra çöküyor.Ama hız açısından ilk önce iyi gelirde ağır grafikli oyunlarda kasar ama ipad 3 ve 4 ün kastıgı pek oyun yok app storda ipad air hiç kasmaz
Şuan o fiyata bulunabiliyor zaten?ipad 4 32 gb tahmini fiyatı 1400 tl civarı olur...
Şuan o fiyata bulunabiliyor zaten?
piyasada satılıyor ipad için kalemlerbasınç duyarlı çizim kalemleri hakkında bir çözüm bekliyordum apple'dan. bu alanda galaxy note serisine mecbur kalıyor kullanıcılar.
standart kapasitif kalemlerin ucu çok kalın ve basınca duyarlı değiller. buda çizimi ciddi zorlaştırıyor.piyasada satılıyor ipad için kalemler
Doğru seçim. :clap:Yeni tabletim iPad Air 32 GB olacak :devil:
Pek ineceğini sanmıyorum ama belki 600-650 gibi olabilir.Bu arada düzeltiyorum iPad Mini Retina minide retinanın çıkması ile eski minide fiyat ne olur acaba ?
İpad mini mi ipad 2 mi almak daha mantıklıdır ?