İPad Air Tanıtıldı

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,bildiğiniz gibi Apple yeni iPad modeli olan iPad Air'ı tanıttı.Bu model daha önceki modellere oranla daha hafif,daha ince ve tabi ki daha hızlı :) Tasarımı aynı iPad mini gibi olan iPad Air bence gayet iyi bir tasarıma sahip olmuş.Fiyatlar yine bir önceki model gibi.Eğer bir iPad'iniz yoksa,alınabilecek bir cihaz olmuş.Fakat iPad 4'ünüz varsa çok fark olmadığını düşünüyorum.Bir de cihazda A7 işlemci var.10 Saat pil ömrüne sahip olan cihaz iPhone 5S de bulunan touch id özelliği ne yazık ki bulunmuyor.Yazım biraz kısa oldu telefondan yazıyorum :) ama umarım beğenmişsinizdir.Sizce cihaz alınabilecek bir cihaz mı?Yorum yaparsanız sevinirim.Bu arada ürünle beraber Apple'ın iLife uygulamaları da ücretsiz olarak geliyor :)

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim laptop nerdeyse 1 buçuk 2 yıllık bozulunca ipad air almayı düşünüyorum çünkü çok etkileyici görünüyor

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu arada çoğu insanın merak ettiği bir şey var.Neden iPad Air'a Touch ID konulmadı?Bence Apple iPad'i o kadar geliştirdi ve incelttiki artık yapacak bir şey bulamadı.Gelecekte insanların iPad alması için bir nedeni kalmayabilir.Apple bir sonraki cihaza Touch ID koyarsa,insanların iPad almak için bir nedeni olacak.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Ben parmak izi ve altın rengi bekliyordum ikiside yok :( ama yinede alınabilir bir cihaz

mhmtsysrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maddeler halinde sıralamak gerekirse;
- 469 gram, 7.5 mm incelik.

- A7, 64 Bit İşlemci
- 9.7 inç IPS Ekran, 2048x1536 çözünürlük
- 2 kat hızlı Wi-fi, LTE band desteği
- 5 MP arka kamera, 1.2 MP FaceTime HD ön kamera.

- Çift mikrofon ile yüksek ses aktarım kalitesi.
- 10 saatlik batarya süresi
- Siyah, beyaz, gri, gümüş renk seçenekleri

kaynak: https://www.facebook.com/fonefoncom