İpad Air mı Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition mu ?

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizce hangisi virüs bulaşmayan,şişmeyen Ios'li , oyunlardaki müthiş performansıyla ve tasarımıyla göz dolduran İpad air mı?

Yoksa gerek s-pen gerekse müthiş donanım özellikleriyle Note 10.1 mi?

Sadece rakamlarla kıyaslama yapan arkadaşlar lütfen yorum yapmayın.(Örnek: İpad 1gb ram Samsung 3 gb o halde samsung )

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] [MENTION=130683]android3[/MENTION] [MENTION=194661]eSa[/MENTION] [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] [MENTION=2]Troy[/MENTION] siz forumun güzide insanları sizin de fikirlerinizi bekliyorum:)

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ekran Çözünürlüğü Olarak Samsung Apple Geçti Ama Birde Şu Var Google Play Storedeki Uygulamaların Çoğu Bedava Ayrıca İnternettten Arama Yaparak İstediğin Oyunu Yükleyebilirsin. Ama Oyun Oynamayı Sevmiyorsan İos İdeal Kasma Yapmaz

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran Çözünürlüğü Olarak Samsung Apple Geçti Ama Birde Şu Var Google Play Storedeki Uygulamaların Çoğu Bedava Ayrıca İnternettten Arama Yaparak İstediğin Oyunu Yükleyebilirsin. Ama Oyun Oynamayı Sevmiyorsan İos İdeal Kasma Yapmaz

Evet çözünürlük ve ppi değeri samsungda daha yüksek.Aslında samsung tam benlik çünkü özgürlük tanıyor kullanıcıya.Hafızasını arttırabiliyorsun..Ekranı 2 y3 3 e bölme v.b çok fonksiyonel özellikleri var.Üni ye geçeceğim için çok daha kullanışlı gözüküyor.Ama benim kaygım şu bilindiği üzere Ios'e virüs filan bulaşmıyor ve şişmiyor kasma yapmıyor.Ben note 10.1 alırsam virüs filan bulaşmasından ve kasmasından korkuyorum bide oyun önemli benim için.Arada çok farkyok gibi ama ipad oyunlarda daha başarılı.

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tablet söz konusu ise kesinlikle İpad derim. İOS özellikle tabletlerde çok daha akıcı çalışıyor Android e göre. Benim tercihim telefonda Android , Tablette İOS olur. İpad Air gerçekten kusursuz bir tablet. Taşınabilirlik olarak daha iyi ve özellikle marketteki uygulama ve oyun çeşitliliği çok çok fazla. Android marketteki gibi 10 çeşit osuruk sesi programı yok en azından . Ve marketteki uygulamalar daha sıkı denetleniyor . Samsung tarafı ise S-pen ile fark yaratıyor. Ben bir Note 3 kullanıcısı olarak S-pen ile getirilen özelliklerin çoğunu kullanıyorum . S-pen kullanımı eminim ki tablet için daha da geliştirilmiştir. Burada olay senin kullanım amacına kalıyor. Eğer üniversite de kullanacaksan S-pen li Samsung senin için daha kullanışlı olabilir. Ama benim tercihim yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı İpad olurdu.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ipad air kullanıyorum. tek kelimeyle mükemmel. samsung tecrübelerim hayal kırıklığıyla bittiği için samsungdan uzak duruyorum. ancak android tablette çok başarılı gelmiyor bana (2 senedir 2 ayrı android tablet kullandım)

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ipad air kullanıyorum. tek kelimeyle mükemmel. samsung tecrübelerim hayal kırıklığıyla bittiği için samsungdan uzak duruyorum. ancak android tablette çok başarılı gelmiyor bana (2 senedir 2 ayrı android tablet kullandım)

Evet.Hangi tabletleri kullandın? Samsung son yıllarda çok geliştirdi herşeyi bence note 10.1 baya gelişmiştir.Ya işte mevzu hep aynı Ios kalitesiyle samsung da tanıdığı özgürlük ve s-penle öne geçiyor.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bence acele etme üniversiteye bir geç ve hangisinin sana daha uygun olacağına karar ver ondan sonra ikilemde kalmadan alırsın :)

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence İpad Air Yazılım Olarak Önde Samsung 10.1 Donanım Olarak Önde

utkjean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda ne düşünürsün bilmem ama tablette iPad kardeşim

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence İpad Air Yazılım Olarak Önde Samsung 10.1 Donanım Olarak Önde

Dostum dediğinden emin değilim. Biri 8 mp biri 5 ama yazılımda etkiliyo fotoğrafı bildiğim kadarıyla.Rakamlar çokta önemli değil çünkü.İpade 1 gb ramyetiyo samsunga 3 anca

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tablet dedinmi iPad bu en az 5 10 sene daha böyle devam edicek...

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uçma reis 5-10 sneyi bulmaz..Samsung kendi işletim sistemini tasarlar androidden kurtulur o kadar zaman almaz her şey çok çabuk değişiyor bu zamanda

Android kac senedir var syabil degil samsung kendı ısletım sıstemı ısıne girerse sure daha uzar 20 30 olur...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
tablette tartismasiz ipad . ipad de kasiyor ama tektuk. o kadar kadi kizindada olur

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPad bence en iyisi. Seni uçurur 3 4 yıl kullanırsın hem kaliteli ve 10.1'den az da olsa daha ince. Ve iPad Air'ın kamerası gayet güzel çekiyor tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İpad ve Samsung arasında en büyük fark ipad'i apple store'dan alabilecek olmanız, 100 TL fazla verip içiniz rahat olur. 14 gün içinde geri verebiliyorsunuz vs.

Samsung müşteri memnuniyeti açısından nefret ettiren bir firma.

Bunların haricinde Ipad Note'un yanında hesap makinesi gibi kalır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne amaçlı kullanacağına bağlı ama tablet deyince benim aklıma apple gelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ooff hangisini alcam yaa
Ama ipadin görüntüsü de çok güzelll...:mellow:

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Samsung alacaksan rom kur saf android yoksa tad alamazsın Samsung fazla şişiriyor bu cihazları ama bence iPad Air almalısın

Kallican

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Araya farklı bir rakip katmak istiyorum :)

SURFACE PRO 2

W2Av78.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abiler gerçekden air şık ergonomik tasarımıyla fark yaratıyo ve vürüs bılaşmıyo bılaşmaması normal zaten sadece apple la apple bağlanacak internetden oyun inmeyecek zaten vürüs hiç bi şekilde bılaşmaz ve işletim sistemi harika ve sade kasma yapmaz garanti veriyom. samsunga bakacak olursak s pen kızılötesi özelik ile watch on ile everensel kumanda ve sayfaları bölme gibi bir çok özelik var hem vürüs programları var android için bence üniversiteliyim diyosan note al oyun diyorsam air kendi karakını ver artık

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Donanım olarak bakmak cok sacma sonuçta karsilastirilan 2 samsung modeli degil ki? Apple ve Samsun'u karşılaştırmak icin öncelikle beklenti ve ilgilere bakmak gerekir. Yazı yazar not alırım diyosan samsung. Yok yazı yazmam kalemle isim olmaz dersen iPad air al derim. Yoksa donanimci arkadaşların sacmalamalarina takılma kardesim. Ios un olayı bu zaten, donanımdan bağımsız hızlı olması...

onerfenb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç bir kriter belirtmeden air tabiki ya da note tabi ki diyen arkadaşlar. Neye istinaden bunu söylüyorsunuz. Adam sizden fikir istiyor tek cevap : .... tabi ki. Ama neden. Ben kısaca bilgimi seninle paylaşmak istiyorum. Üniversiteye geçtim demişsin. Tableti gerçekten üniversite hayatında aktif kullanacaksan ipad işine yaramayacak. ipad ile ancak kitaplarını görüntüler dersini takip edersin. Ama Note varsa elinde okula başka defter kitap götürmene gerek dahi yok. PDF kitaplarını indirir onların üzerine notunu yazar kaydedersin. Veyahut ekranı ikiye böler bir tarafta notunu alırken diğer tarafta kitabına bakabilir veya ders videosu izleyebilirsin. Kısacası kullanım anlamında çok daha önde note. Kendim de 2014 Edition kullanıyorum ve gerçekten S-pen bi harika.

Yok ama ben tabletimle oyun oynarım çok fazla eğitimimde kullanmam diyorsan tabi ki Ipad al derim. Gerçekten çok akıcı bir cihaz. Uygulama geçişleri olsun, program akışları olsun kusursuz. Donma, yavaşlama vs. sorunlarını çok daha az yaşarsın.

Kriterini sen belirle ve cihazını ona göre al. Ben Eğitim hayatımı ve iş hayatımı göz önüne alarak düşünmeden not aldım.

Samsung alacaksan rom kur saf android yoksa tad alamazsın Samsung fazla şişiriyor bu cihazları ama bence iPad Air almalısın

Bu arada çok doğru birşey demişsin. Sonuna kadar hak veriyorum ancak malesef Note 2014 Edition için uygun bir ROM malesef halihazırda yok. Takip ediyorum ben de. Ayrıca yükleyeceği ROM ile Samsung' un tanımış olduğu bir çok özellikleri kullanamamayı göze alması gerekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi virüsdür tutturmuşlar... ne virüsü ya. bilinçli kullanıcı ol virüs bulaşmaz. ben yaklaşık 3 yıldır android kullanıyorum harici apk, crackli apk, root, vb herşeyi yaptım virüsle başım belaya girmedi henüz.. sen tableti işlevsellik için alıyosan Apple a zaten hiç bulaşma iphonenin ekranının büyütülmüş hali. bir süre sonra sıkar hep aynı menüler, kişiselleştirme yok. ayrıca artık yazılım ve donanım anlamında yok Android şişer ios şişmez geyiği de sıktı artık. bunlar çook geride kaldı. Android ios dan daha yeni bir mos( mobile operating system) ancak boynuzun kulağı geçmesi gibi android ios u her şekilde geride bıraktı. 2014 modelinde 3 gb ram var. ben de note 2 var 2 gb ram var beni daha hiçbir şekilde yolda bırakmadı. kesinlikle android tablet al sen kardeşim...

Reaksiyon puanı
16,128
s-pen için note alıyorsan ...
s-pen satılıyor ipad air ve onu al tamam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg nın de s pen gıbı kalemı var hakkaten guzel ama ucu top gibi ve yavas samsung kullanmadım ama spen güzel bir şey. ben de 2 pc var biri windows biri mac o yüzden ben tablet olarak air alırdım sen pc almayacaksan note almalısın airle zaman geçmez