iPad Air 3 Sorunları hakkında

LalaPapa

Asistan
Reaksiyon puanı
117
3 gün önce aldıysa deneyimi yeterli diyemem. Bence en az 1 ay denemek lazım.

Aralık 2019’da mı aldı yoksa 3 gün önce mi aldı?
ikisi farklı kişiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demekki bu sorunlar nadiren bazi kisilerde cikiyor herkeste olan bir sey degil.
Abi ben su kulaklik kampanyasiyla alacagimda sence o kulakligi kaca satabilirim yada satabilirmiyim. Bir de eger tabletten memnun olmazsam ve iade etmek istersem kulaklik kampanyasiyla almamin bir engeli olurmu?
kulaklık apple 1800 tl falan gözükse de 3. parti marketlerde 800 tl falan buluyorsun. 800 lira civarına satarsın. artın şu olur, apple olan renkler 3. parti marketlerde satılmıyor. iade etmek istersen de ikisini birlikte etmen gerekir hukuken.

Lutfu43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
ikisi farklı kişiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklık apple 1800 tl falan gözükse de 3. parti marketlerde 800 tl falan buluyorsun. 800 lira civarına satarsın. artın şu olur, apple olan renkler 3. parti marketlerde satılmıyor. iade etmek istersen de ikisini birlikte etmen gerekir hukuken.
Satisi zormudur peki alicisi varmidir

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
iPad Air 3'ün kronik hakkında bilgim yok, ama en azından güncellik açısından 4-5 götürecektir.

piesay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPad 6 bana büyük geliyordu, Air 3 ise ondan biraz daha büyük. Miniyi alınca resmen benim için üretilmiş gibi hissettim :)
Merhabalar benim bi iPad Air 3 üm var ve önceki mesajlarınızda dediğiniz bi dokunmatik sorunu var.Oyunlarda bu performansta bi cihazın yapmaması gereken laglar var.Ve bazen ekran yanıp sönüyo.1 saniyeden kısa sürüyo.Peki nasıl çözebilrim bi fikriniz var mı?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Merhabalar benim bi iPad Air 3 üm var ve önceki mesajlarınızda dediğiniz bi dokunmatik sorunu var.Oyunlarda bu performansta bi cihazın yapmaması gereken laglar var.Ve bazen ekran yanıp sönüyo.1 saniyeden kısa sürüyo.Peki nasıl çözebilrim bi fikriniz var mı?
Şahsen bunun için en iyi çözüm Apple ile görüşüp garantiye göndermen olur.