Matrouk Bin Davoud
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 23
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. Ofis işlemleri için tablet almak istiyorum. Genelde word belgesi, pdf okumaları, e-book okumaları, zoom görüşmeleri, google duo vs. tarzı şeyler yapıyorum. Telefon ile zorlandığım için ve bütçem laptop a yetmediği için ayrıyeten daha da mobil olduğu için tablet alacağım.
Aklımdaki model iPad 8. Nesil, 3800₺ civarına alabiliyorum. Bir diğer model ise iPad Air 4. nesil. 14. Nesil işlemci barındırıyor ve ekranı çektiksiz. Aralarında ki fiyat farkı ise ortalama 1600 lira. Sizce hangi cihazı almalıyım. İki cihazın teknik özelliklerini göz önünde bulundurursak iPad 8 çentikli de olsa her türlü iş görür mü yoksa ortalama 1600₺ daha fazla verip modern görünümlü Air 4th. modeli mi alınmalı?
Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar.
iPad 8. Nesil ve iPad Air 4. Nesil Karşılaştırması
Aklımdaki model iPad 8. Nesil, 3800₺ civarına alabiliyorum. Bir diğer model ise iPad Air 4. nesil. 14. Nesil işlemci barındırıyor ve ekranı çektiksiz. Aralarında ki fiyat farkı ise ortalama 1600 lira. Sizce hangi cihazı almalıyım. İki cihazın teknik özelliklerini göz önünde bulundurursak iPad 8 çentikli de olsa her türlü iş görür mü yoksa ortalama 1600₺ daha fazla verip modern görünümlü Air 4th. modeli mi alınmalı?
Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar.
iPad 8. Nesil ve iPad Air 4. Nesil Karşılaştırması