iPad 8.Nesil mi yoksa iPad mini 5.nesil mi?

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Herkese merhabalar, Yanımda taşıyabileceğim bir cihaz olsun istiyorum. Telefonumun ömrünü uzatmak ve bir kaç yıl daha idare etmesini istiyorum. Telefonla sadece WhatsApp gibi uygulamları kullanırım. Onun dışında iPad ile herşeyi yapmak istiyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Sizce iPad 8 mi yoksa iPad 5 mini mi?
Not: Telefonum Oppo A5s (2019'da çıktı).

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Herkese merhabalar, Yanımda taşıyabileceğim bir cihaz olsun istiyorum. Telefonumun ömrünü uzatmak ve bir kaç yıl daha idare etmesini istiyorum. Telefonla sadece WhatsApp gibi uygulamları kullanırım. Onun dışında iPad ile herşeyi yapmak istiyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Sizce iPad 8 mi yoksa iPad 5 mini mi?
"Herşey" amacınsa direk Ipad 8 al geç. Mini 5'e bile bakmam ben.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Şuna bağlı: Hafif ve daha küçük bir tablet mi istiyorsun yoksa normal ipad boyutu ve ağırlığı sana uygun mu?

Mesela ben önceden iPad 6 kullanıyordum ama sonra daha güçlü işlemcili bir tablet alma kararı verdim. İpad 6’nın ağırlığı ve ekran boyutu beni rahatsız etmeye başladığı için de Air 3 yerine Mini 5’i almıştım.

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Şuna bağlı: Hafif ve daha küçük bir tablet mi istiyorsun yoksa normal ipad boyutu ve ağırlığı sana uygun mu?

Mesela ben önceden iPad 6 kullanıyordum ama sonra daha güçlü işlemcili bir tablet alma kararı verdim. İpad 6’nın ağırlığı ve ekran boyutu beni rahatsız etmeye başladığı için de Air 3 yerine Mini 5’i almıştım.
ben performans istiyorum, yanımda taşıyabileceğim bir kompakt cihaz.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
O zaman Mini 5 alabilirsin, ben büyük ekran istiyorum dersen İpad 8 alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerinde olsam ben Ipad 8 alırdım. 800 TL daha ucuz ve donanımı aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalem bile alabilirsin yanına.