Ipad 4 Hakkında ?

mycete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Benim Size Yeni Nesil Ipad Hakkında Soracaklarım Var İsterseniz Madde Madde Sıralayım :) Sizden Tek Dileğim İse En Kısa Zamanda Kafamdaki Karışıklıklara Son Getimenizdir.Çünkü 1 Hafta Sonra Ipad Alacağım :D

1) Ipad'in Kamera Kalitesi Nasıl (Ayrıca Ipaddeki Resimleri Bilgisayara Atınca Resimler Çok Kötü Bi Hal Alıyomuş :( Bu doğrumu ?

2) Bigisayardan Ipad'e Resim Müzik vs.. Atarken iTunes'dan Geçmesimi Gerekiyor Yani Direk Atamıyormuyuz ?

3) Ipad'de Flash İçerikleri Nasıl İzler ve Görürüm Programlı-Programsız ?

4) Çok Fazla Isınıyormu ?

5) Jailbreak Nedir? (Araştırdım Ancak Bişey Anlamadım :((

6) Ve Son Olarak Ipad için uygulamaları sadece app storedenmi indirebiliyoruz android gibi farklı sitelerden indiremiyoruzmu (apk vs...)

Sizin Bilgilerinize Muhtacım Şimdiden Herkese TEŞEKKÜRLER...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apk indiremessin evet fotograf kotu hal alıyo ıtunesten geçmek zorundasın çok ısınmıyo flash player in 5tlye puffın browser al jaılbreak yaparsan ıpadım garanti dışı kalır

mycete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saolun Ama Biraz Daha Açamazmısınız ? jailbreak nedir mesala

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ücretli uygulamaları beleş indiriyosun bu kadar basit bunun açılacak bir tarafı yok

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
-ipad ile gayet güzel fotolar çekebilirsin ve bilgisayara atıldığında bozulmaz.
-jailbreak sistemin sınıkrlandırmalarını kaldıran bir yöntemdir ve garantiyi bozmaz. yapmak çok kolaydır tıpkı birkaç tıklamayla hallolur ve yine birkaç tıklamayla orjinal haline döner. jailbreak ile ilgili merak ettiğin herşeyi google amcadan sorabilirsin.
-app store harici uygulama yükleyebilirsin. bunun için PP25 diye birr program var bu program aracılığıyla ücretli uygulama ve oyunları ücrertsiz yükleyebilirsin. müzik ve foto gibi şeyleri itunes yada itools gibi programlarla atabilirsin ve bilgisayara kablo ile bağlaman gerekmez, kablosuzda atar.
-flash player ipad kullanmaya başladığında neredeyse hiç ihtiyaç duymayacaksın. çünki flaş sitelerin ya uygulaması yada HTML5 mobil versiyonları vardır. (ben daha hiç keşke flash olsaydı demedim.) flash player olmaması doğru bir seçimdir cihazlar pil yetiştiremez android de flashı terketmektedir. ancak illa browser dan flash göreceğim dersen bunu destekleyen browserlar var indirir kullanırsın.
-ipad tablet konusunda bence tektir. "millet bu apple ürünlerine niye bu kadar para veriyor anlamıyorum" diyen bir arkadaşımın oğluna ipad2 aldığında bütün düşünceleri değişmişti. ipad 2 bile piyasadaki bütün android tabletlerden daha kullanışlı ve performanslıdır.
-son olarak eylülde muhtemelen ipad5 duyrulacak biraz bekleyip onu alabilirsin yada ipad 4 ü daha ucuza alabilirsin

efnandiren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jailbreak i iPad'i kırdırmak gibi düşün tüm paralı şeyleri bedavaya indiriyorsun ancak bunu yaparsan iPad in garanti kapsamından çıkar bende 3-4 hafta önce aldım iPad Retinadan zaten 1 yıllık garanti kapsamı var seneye yapıcam Jailbreaki onun dışında flash isteyen şeyleri AppStore'da Puffin Web Browser var 5,49 TL ye onu alırsın , kamerasında son derece iyi bunların dışında başka şeyleri pek düşünme ben gayet memnunum. ;)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben de ipad 5 bekliyorum para biriktiriyorum bence tablet konusunda zaten bir numara faa yoruma gerek yok gonul rahatligiyla al

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Jailbreak garanti filan bozmaz jailbreak uygularsın problem çıkarsa restore yaparsın olur biter.Bilgisayara dosya atıp,bilgisayardan almak için itunes ile cebelleşmek gerekmez itools ile saniyelik yapabilirsin sanki hafıza kartına atıyormuşcasına. Son olarak jailbreak asla beleş uygulama yüklemek değildir telefonda yapabileceklerinizin sınırını kaldıran bir işlemdir.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
jailbreak garanti bozar diye insanları yanıltmayın. jailbreak program yüklemek kadar kolay ve sıkılınca kaldırabileceğiniz birşey. ayrıca bedava program yüklemek için jailbreak yapılmaz. zaten jb olmadan da yükleyebiliyorsun. jailbreak ile tableti istediğin gibi kişiselleştirirsin, apple ın vermediği özellikler ekleyebilirsin..

efnandiren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben garanti gider diye biliyordum kimseyi yanıltmak istemem.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Jailbreak garanti bozmaz bu diğer ülkelerde geçerli olan birşeydir.Ülkemizde servisler sen buna işlem uygulamışsın kullanıcı hatası diyip işten para almak veya sıyrılmak için jailbreak garanti bozar saçmalığını ortaya atmıştır.Jailbreaklı bir apple cihazında problem oluştuğunda restore edersin ve cihaz ilk aldığın haline döner buda garantinin bozulmadığı kısmına geri dönmemizi sağlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bekle Ipad 5 Al Bence ve O soruların cevaplarını bende merak ediyorum jailbreak-app store dışında başka yerlerden uygulama yükleyebilme-iTunesden dosya aktarımı nasıl oluyo-Kamera kalitesi ??????