iPad 2

AdaletReisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet beyler ben kısa sürede iPad 2 almaya düşünüyorum fakat nerden alabileceğim hakkında bir bilgim yok siz nereyi önerirsiniz en uygunu nerde satılır?

tdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadas yakinda yemek yerken su mu iceyim kola mi diye konu acacaksiniz. Nereden istersen oradan al. millete neden soruyorsun.

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ülke olarak soruyorsan tabiki de USA. Daha ucuza alırsın sanıyorum. Ya da Çin Halk Cumhuriyeti :D

AdaletReisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz beni yanlış anladınız yani ben demek istedimki bir sürü yer var istanbulbilisim teknosa gibi bunlardan hangisi iyidir diye sormuştum ama siz yanlış anlamışsınız neyse...

tdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangisi iyidir derken?? urunu kutusunda satin aliyorsun garanti belgesinide yaninda aliyorsun eee ? bimeksin sahibi haciymis medimarkt in sahibi tonton bir amcaymis :)) teknosa gaddarmi gaddar bir adam bunlardan bize ne? yahu cidden mahsuz mu yapiyorsunuz bunu

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bana sorarsan teknosadan alttan 3. tableti al =) alttan 3. seçenler çok memnun ... vay arkadaş biraz araştırma yapsanıza zaten tek bir distribitör var oda bilkom yani hepsi aynı açta biraz araştır yarım saat baksan herşeyi öğrenirsiniz. Neresi ucuzsa ordan al

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Adama golddan al teknosadan al vs demiyorsunuz içinizi dökmüşsünüz resmen.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
istanbul bilişim fiyatı yüksek tutuyor genelde. ipad zaten gereksiz pahalı bir tablet bir de oradan alırsan daha pahalıya patlayabilir. aklında bulunsun.

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben Gold dan al derim. 1200 dü iPad2, 1 ise 850-900 (16GB)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gold'da indirim vardır sen aldığında. ipad1 konusunda haklısın ama ben baktığımda ipad2 16gb 1600 tl civarında satılıyordu. hem de 3g'siz versiyonu. tablet piyasasında sağlam ürünler çıktı ve çıkmaya devam ediyor. çoğu da ipad ayarında tabletler. fiyatı daha uygun, tasarımı daha şık çoğunun. böyle gider, bu fiyatı indirmezse rakiplerinin altında kalabilir ipad.

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Neymişsiniz siz canım :D

Allah allah :D Adam bildiğiniz ucuz yollu güvenilir bir şirket var mıdır diye sormuş ?

Hemen ters cevaplar, "Git nerden alırsan al" gibisinden cevaplar :)

Olmuyor yanii :D

Bence git sen ilk olarak forumlara bak güvenilir iPhone, iPad forumlarına oralarda sağlam 2.el çok temiz ürünler bulabilirsin. Hem tam destekde alırsın :)

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
hakkaten yanlış yere sormuşsun. Abi sen git iyisimi bir teknoloji sitesinin forumuna sor. Burası tersinden kalkanların forumu heralde :)

Bana göre fiyatından önce ithalatına bakacaksın. Distribütör firma ve paralel ithalat kendisini belli eder zaten fiyatıyla. Ayrıca seçiminin mutlaka 3G+wifi ve sadece Wifi olmasına dikkat et.