iPad 2 ye Jailbreak yapmayı düşünüyorum

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar benim ipad 2 wifi tabletim var ve ne zamandır jailbreak konusunu araştırıyorum ama bir türlü cesaret toplayamadım android bir telefonum var ona root felan attım rom yukledim bulnları iyi bilirim ve tehlikeside çoktur telefon brick felan olabiliyor yaparken benim başıma geldi ordan biliyorum gerçe sonradan düzelttim. iPad 2 ye de jailbreak yapıcam ama kurulum sırasında bir hata olur felan diye korkuyorum android gibi kalır başlangıçta açılmassa felan bu benim hayatımın sonu olur valla :D bu konuda tehlikesi ne kadardır bir yardımcı olursanız sevinirim bide birkaç sorum var

1. Jailbrak yaptığım zaman uygulamalarımın hepsi silinirmi
2. kullanırken ne gibi tehlikeleri vardır

birde kendi fikirlerinizide söylerseniz sevinirim yapma veya yap diye. İlgilenen kişilere teşekkürler.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende İpad2 kullanıyorum zaten jailbreaksız içi boş :D Jailbreak yapacağın zaman hepsi silinir yedeklerini alabilirsen al. Ben bu zamana kadar 2-3 kere yaptım hiç bir tehlikesi yok yaparken dondu geri resetledim, garantide sorun olmaz. Root 10 tehlikeli ise bu 2

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bende İpad2 kullanıyorum zaten jailbreaksız içi boş :D Jailbreak yapacağın zaman hepsi silinir yedeklerini alabilirsen al. Ben bu zamana kadar 2-3 kere yaptım hiç bir tehlikesi yok yaparken dondu geri resetledim, garantide sorun olmaz. Root 10 tehlikeli ise bu 2
Teşekkürler sanırım deniyeceğim birde resimler felanda gidiyor dimi ? hepsinin yedeğini alayımmı komple

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle yedek almadan yapma ne olur ne olmaz bu arada jailbreak yapınca uygulamaların falan silinmez eger cihazın 6.1.2 ye kadar güncellediysen yapabilirsin bu arada cok tweak yüklersen yavaşlama yapabilir ve cok stabil çalışmaz

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
uygulama yüklemek istiyorsan 25pp dene.
bilgisayara bağlı değilsin.mobil app'i de var.crash durumlarında kendini onarıyor.