İos yedekleme ve geri yükleme ?

ismetyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar,

Bilgisayar üzerinden itunes a telefon yedeklemesi aldım. Telefonu sıfırlayacağım. Yedeklemeyi geri yüklerken, sadece istediğimiz belli bir kısmı yükleyebilir miyiz acaba? Ben sadece whatsapp kısmını geri yüklemek istiyorum mesela. İcoulda denedim fakat standartı 5 gb olduğu için wp yi yedeklemedi kapasiteden dolayı.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Uygulama üzerinden yedekleme yaparsanız da veriler otomatik olarak geliyor sanırım.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Uygulama üzerinden derken tam anlamadım malesef.
Pardon yanlış biliyorum o da iCloud üzerinden yedekleme yapıyor doğru.
Yani o zaman iCloud'tan veri silmeniz gerekiyor Whatsapp'ın yedeğini almanız için.

ismetyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Pardon yanlış biliyorum o da iCloud üzerinden yedekleme yapıyor doğru.
Yani o zaman iCloud'tan veri silmeniz gerekiyor Whatsapp'ın yedeğini almanız için.

İcloud üzerinde seçim yapabiliyor muyuz hangi uygulamaların yedek alıp almayacağını?
Eğer öyle birşey varsa dediğiniz gibi sadece wp yedeklerim, problemim de çözülmüş olur.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
İcloud üzerinde seçim yapabiliyor muyuz hangi uygulamaların yedek alıp almayacağını?
Eğer öyle birşey varsa dediğiniz gibi sadece wp yedeklerim, problemim de çözülmüş olur.
Tabii ki. iCloud kısmına girdiğinizde zaten hangi uygulamanın yedeklenip yedeklenmeyeceğini seçebiliyorsunuz şu kısımdan:
IMG-20200819-WA0000.jpg