• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İos vs. Windows Phone 8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gs_Li
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Windows Phone 8 Vs İos 7

• Kullanılan toplam oy
    24

Gs_Li

Asistan
Arkadaşlar Size Göre Hangisi Daha İyi ? Görüşlerinizi Alabilirmiyim .

Başkasını ne yapıcan sen, sana göre hangisi iyi? :)

Bu konu uzar gider, boş yere tartışmalara da sebep olur. :D

ios tartışılmaz android bazı telefonlarla yarışır ama ios iyidir

Windows Phone 8 güzel ancak arayüzünü sevmiyorum ve tabi marketindeki uygulamalar sınırlı

IOS iyidir, ama Windows Phone yükselen bir değer. Borsada hisse olsa ikisi Windows Phone hissesi alırdım, çünkü değeri daha da yükselecek. Ama paran var ise, harcamak istiyorsan i-Phone alacaksın. Acun Ilıcalı'nın i-Phone'u var, senin onunla aynı şeyi kullanabileceğin başka ne var ki? Araba mı? Uçak mı? Tatil mi? vs. vs.

Ama bu tablo değişecek ise Android değil Windows Phone değiştirecek...

herkese ayrı ayrı tesekkürler anketimiz suanda ios un %100 lük zirvesinde ..

Lamborghini (ios) ile TOFAŞ'ı kıyaslamak gibi olmuş...

Windows phone 8.1 ile farklı olacaktır.Geleceğin mobil işletim sistemi windows phone kanaatindeyim.

senin işini hangisi görüyorsa en iyisi odur. Benim işimi ios görüyor mesela :D

500 TL'ye Windows Phone gayet iyi bir telefon alabilirsin. IOS ile bu mümkün değil.
Android'in de başka problemleri var. Demek istediğim Windows Phone IOS'un ve Android'in iyi yönlerini toplayan ve geliştirilmeye devam eden bir sistem. Çok daha iyi olacak.

Bi android kullanicisi olarak ikisi de androidden iyi. Ama Wp iostan daha cok hosuma gidiyor live tiles nokia music here maps falan. Diger yandan lumialardaki ses ve kamera da iphonedan daha ustun.

Windows Phone'un daha geliştrilmeye ihtiyacı var. Uygulama oranı az birazda burdan kaybediyor. Bu sorunu çözerlerse Android'i geçmemesi için bir sebep yok. iOS'u geçmesi zor zira.

İos iyi lafım yok ama iphonelar için aynısını diyemem :D

en genel yorumu yapiyim mi ?

2 side iyi degil su anda. neden ?

- İOS

1. Pil \mah\ gucu cok zayif

2. İos 7 de bildirim paneli 0 cok yeni

3. Cok asiri kapali bi sistem

WP8

1. Bildirim Paneli yok
2. Yazilimsal destek cok yavas ilerliyor
3. Uygulama magazasinda cogu unlu programlar yok

Windows mu android i geçecekmiş? Peh peh peh peh. Dürtün şunları da uyansınlar.
İkisi arasinda secim yapacak olsam tabi ki ios u secerim. Wp şuan beş para etmez.

Windows phone 8.1 ile farklı olacaktır.Geleceğin mobil işletim sistemi windows phone kanaatindeyim.
gelecekte tercih ederiz bizde okadar parayı henüz olmamış bir sisteme vermek doğru değil

bana göre de o arayüz facia ve market boş ve ios ve android e göre pahalı.
zaten wp nun pahalı modelleri satmıyor insanlar okadar parayı wp a verene kadar ios yada android e veriyor haklı olarak.
kişiselleştirme olmayan ama sistemin neredeyse sorunsuz çalıştığı bir sistem tercih edilecekse ios , kişiselleştirebilmenin sınırsız olduğu ama zamanla şişme yapabilen bir sistem tercih edilecekse android.
wp hızlı büyüyor fakat dünya para veriliyor neden daha iyileri varken tercih yapılsın