ios un kısıtlamaları nelerdir??

telefonmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben iostaki kısıtlamaları sadece bilgisayara bağlanırken ve diğer telefonlara bağlanırken oluyor diye biliyorum.başka kısıtlamalarıda varmı yada pdf dosyalarını felan açıyormu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar sizden yardım bekliyorum:blushing::blushing:

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iBooks uygulaması ile pdf dosyalarını açar.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
arkadaşlar ben iostaki kısıtlamaları sadece bilgisayara bağlanırken ve diğer telefonlara bağlanırken oluyor diye biliyorum.başka kısıtlamalarıda varmı yada pdf dosyalarını felan açıyormu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar sizden yardım bekliyorum:blushing::blushing:
Pdf açmaz ama mail eki olarak yollarsan kendine mail atarsan ordan açar diye biliyorum kitap atman için uzantısı .epub olması lazım diye biliyorum.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1- Batarya değiştirilemiyor
2- Batarya 2-3 saatte şarj bitebiliyor
3-Bluetooth sorun
4- Mp3 atıcakken Itunes kullanman gerekıyor %90
5-Hafıza kartı desteği yok
6-Diyafram genişliği iyi değil çok vaktimi alıyor daha sayarımda herkesin bildigi şeyler :) zaten pil yoksa hiç bir özelliği 5 para etmez isterse 10 000 milyar uygulama olsun bu android içinde geçerli ama pilleri 2000 mah tan aşagı yok

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özgürlük için Jailbreak + Şarj için Bataryalı Kılıf = iPhone tadından yenmez :biggrin:

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
En büyük ve tek kısıtlaması bataryadır başka hiç bir kısıtlama kalmadı varsa da şuan aklıma gelmiyor bilen arkadaşlar söylerse sevinirim bende biliyorsam o arkadaşlara cevap veririm. Jailbreak ile iphone cihazında herşey mümkün ha diyorsan ki o kadar para veriyorum neden bu kadar kısıtlama var jb yapmak zorunda mıyım evet kardeşim sonradan bunun bluetoothu samsungu görmüyor, resim atamıyorum rezil oldum bilgisayara bağladım hafıza kartı algılandı diye uyarı vermedi 40 saat itunes ile uğraştım demek istemiyorsan 2bin lira verdiğin cihazı bilgisayara bağlayıp tek tık ile jailbreakını yapacaksın kusura bakma. Adamlar sana alırken istediğin resmi başka modele atarsın , android gibi bağlayıp hafıza kartına dosya atarsın filan demiyor herşey yıllardır ortada bu telefonu alacak olan her türlü cefasını çekmeyi kabul ederek almak zorundadır kusura bakmayın.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
zaten batarya yoksa hiçbişeyin önemi yok bunu anlayamadınız mı daha bazı insanlar anlamak ıstemıyor ama dogru ve gerçek olan bu 5s tede değişeceğini sanmıyorum sadece hayal ıphone pil işini beceremıyor

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] şöyle ki 4 4s ve 5te arka kapağı açıp bataryayı çıkarmak gerçekten basit fakat bu işlemi sadece evde yapabilirsiniz dışarıda normal bir samsung arka kapağını söker gibi sökemezsiniz nedeni ise yanınızda iphone vidasına uyumlu tornavida taşımanız gerekir ve sana katılıyorum batarya yüksek kapasiteli olmadığı ve normal sökülüp takılamadığı için çok yetersiz kalıyor umarım bir çaresi bulunur sarjlı kılıflar ve harici bataryalar birazda olsa katkı sağlıyor ama onlarda görüntüyü berbat ediyorlar. Sonuçta işletim sistemi ne kadar hafif olsa da sonuçta telefonu alanlar kilidi açıp ana ekranda bir sağa bir sola gitmiyorlar illa ki uygulama kullanıyorlar ama yetersiz işte uzun lafın kısası apple buna bir çözüm bulmalı !