İos SDN APP

De1uxee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 değil 2 değil 3 değil olana kadar yazacağım sdn geri kaldı İphone optimizesine + geliştirmelere çok vasat bir ios app i var bu konuda gelişmeleri bekliyoruz ama gelmeyeccek gibi hisslere kapıldım ve bu konu beni hayal kırıklığına uğrattı forum app i de dahil olmak üzere :( @mr_rain @erenberk

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tapatalk ios ta yok mu?
Ucretli ne yazik ki.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1 değil 2 değil 3 değil olana kadar yazacağım sdn geri kaldı İphone optimizesine + geliştirmelere çok vasat bir ios app i var bu konuda gelişmeleri bekliyoruz ama gelmeyeccek gibi hisslere kapıldım ve bu konu beni hayal kırıklığına uğrattı forum app i de dahil olmak üzere :( @mr_rain @erenberk
Durumu @keyloger a belirtirsen belki yardimci olabilirler. Gelistirici o sanirim.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

kesinlikle katılıyorum..

kıçı kırık forumların, sitelerin bile var SDN'nin yok...

De1uxee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tapatalk olsa ne olacak ben sdn nin arayüzünü seviyorum belki belki sadece arayüzü için sdn diyorum sdn yapamaz kendine almadığı sürece yapım işlerini yapamaz zaten ios ile dost değiller görünen dandriod merakları bol .) artık isyanlardayım bi daha gelişmiş ve optimize edilmiş bir app bekliyoruz !!!!!!!! ilgililer duyrulur uzun zamandır sıra sıra dendi de deniyor denecekde galiba iphone 10 da .) [MENTION=25391]keyloger[/MENTION]

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tapatalk olsa ne olacak ben sdn nin arayüzünü seviyorum belki belki sadece arayüzü için sdn diyorum sdn yapamaz kendine almadığı sürece yapım işlerini yapamaz zaten ios ile dost değiller görünen dandriod merakları bol .) artık isyanlardayım bi daha gelişmiş ve optimize edilmiş bir app bekliyoruz !!!!!!!! ilgililer duyrulur uzun zamandır sıra sıra dendi de deniyor denecekde galiba iphone 10 da .) @keyloger

Dandikdroid , dandroid dediniz dediniz...
Tapatalk 2 ile gönderilmiştir yazıları çoğaldı :P