ios nasıl sizce ?

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İOS işletim sistemi akıllı telefon pazarında ve aynı zamanda Macbooklarda kullanılan bana göre en iyi işletim sistemidir stabil olarak en iyi çalışan işletim sistemidir. İleride daha iyileri çıkarmı ? Evet tabikide çıkar.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben sevmiyorum Androidciyim . Siri'ye bayılıyorum tek kelimeyle , Şuan bana iPhone 6S Plus 128 GB verseler satıp LG V10 alıp geri kalan parayı kendime saklardım .

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Ios islemtim sistemi rakiplerine bakildiginda (android,windowsphone gibi) daha stabil calisan, yakin zaman icinde yavaslamalarin, arayuzde takilmalarin olmadigi bir sistem. Az ram tuketen bu sistem 1 gb ram ile bile bugune kadar stabil ovgusu almis bulunmakta. Peki ios hicmi yavaslamiyor. Tabiki yavasliyor. Ornegin iphone 4s cikis rom'u ile calisirken jet gibiydi. Simdi ise ios 9.1 gibi cok guncel bir versiyonda oldukca yavas kaldi. Ne kadar bir sure gecmis uzerinden ? iphone 5, iphone 5s, iphone 6, iphone 6s heryil bir model ciktigiba gore en az 3 yil kullanilabiliyor demek oluyor bu. Ama bu durum ezberden olmaz cunku apple'in sonraki adimlari cok buyuk olursa eski modelleri daha cabuk yavaslar. Ama diger sistemlere gore stabil oluşu bir avantaj.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Iyidir hoştur ama adamı kısıtlar daraltır bunaltir hasta eder ama android oyle mi stabilize haricinde pek bi getirisi yok ios un (tabi birde havanız okuyor (!) )