İos mu Android mi?

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,461
Yanı hiç ios kullanmadıysan 8+ tabiki alınır ama günümüz teknolojilerine uygun değil bu bi gerçek. Gerisi sana kalmış. Şahsen bi şarj için 3.5 saat beklemek beni çileden çıkartırdı :)

Hızlı şarj kablosu ve adaptörü alındığı taktirde 3 saat beklenmesine gerek kalmayacaktır.

halil007

Doçent
Reaksiyon puanı
124
En iyisi alabildiğiniz yahut alabilme ihtimaliniz olandır. Lakin tavsiyem, iOS alacak iseniz Eylülü bekleyip yeni fiyatlara göre X serisinden, Android ise Samsung gibi arkası sağlam ve nispeten kendi sistemi olan sağlam markaları seçmenizdir. Orta ve üste yakın modeller uzun yıllar götürür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kusura bakma, sanki övdün gibi geldi de dayanamıyorum o tiplere.
Övedursun ne olmuş, fanatiklik var, olur. Nasıl Fenarbahçe, Beşiktaş ve sair futbol takımlarına olunuyor, bir markaya da olunabilir.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Ben Samsung Galaxy S9+ kullanıyorum yeri gelir överim yeri gelir yerin dibine gömerim.
Kusura ben değil doktorlar bakıyor, ama genelde sen çok övüyorsun yorumlarını iyi oku.
İyi olana kötü denmez, samsung konsunda tecrübeliyim. Samsung'a sürekli laf söyleyen kesimi eleştiriyorum. Sen çok takılma bana kendi yorumlarınla ilgilen :)

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,461
İyi olana kötü denmez, samsung konsunda tecrübeliyim. Samsung'a sürekli laf söyleyen kesimi eleştiriyorum. Sen çok takılma bana kendi yorumlarınla ilgilen :)

Çok komiksin ben kendimi bildim bileli Samsung kullanıyorum, İyi ye iyi kötü ye kötü denir iyi olan bir cihaza kötü demeyiz zaten.
Ben Teknik serviste çalışıyorum kimin daha tecrübeli olduğu konusunda hiç değinmeye bile gerek yok
Ben 15 yaşından beri bu işlerle uğraşıyorum, Ben eğer bir konuda sorun yaşıyorsam dile getiririm istediğin kadar eleştir.
Kendi yorumlarımla yeterince ilgiliyim Fanboy diyen sensin bende bana böyle itam da bulunmadan önce kendi yorumlarına bak dedim olay bu.

halil007

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Çok komiksin ben kendimi bildim bileli Samsung kullanıyorum, İyi ye iyi kötü ye kötü denir iyi olan bir cihaza kötü demeyiz zaten.
Ben Teknik serviste çalışıyorum kimin daha tecrübeli olduğu konusunda hiç değinmeye bile gerek yok
Ben 15 yaşından beri bu işlerle uğraşıyorum, Ben eğer bir konuda sorun yaşıyorsam dile getiririm istediğin kadar eleştir.
Kendi yorumlarımla yeterince ilgiliyim Fanboy diyen sensin bende bana böyle itam da bulunmadan önce kendi yorumlarına bak dedim olay bu.
Meselenin çıkışı hızlı şarjdan mı?

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,461
Bazıları Apple deyince çıldırıyor, nefret kusuyor. Birçok sebebi olabilir. Lakin iPad Pro'nun kutusundan çıkan 18 vatlık hızlı şarj XI'den çıksın artık da herkes rahat etsin. İnşaalah! :)

İnşallah 18 vatlık hızlı şarj adaptörü çıkar dediğiniz gibi biz de kurtuluruz :)