Ios mu android mi?

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tartısmaya Gerek Yok.

iOs Stabil Akıcı Asla Takılma Donma Yapmayan Bir Sistem.

Android Kişisellestirebilir Kendını kullanıcının elıne bıraka ama arada takılma donma yapabilen bir sistem.

aslında sen haklısın dostum buna bi lafım yok durum böyle çünkü ama hesaba katman gereken şöyle bir nokta var: ios stabilitesine sahip cihazlar da var piyasada ve bunları almak için de hemen hemen bir iphone parası vermek lazım malum. android avantajı burada zaten o kadar parası olmayana da kullanma imkanı veriyor.

Android'in iOS'tan "esınlendiğini" düşünürsek sorunun cevabıda ortaya çıkar..Androıd'ın daha yolu var..tam bır donanım canavarı, ram yetmıyor..

ben bu durum çalınan bildirim çubuğu ile tersine dönmeye başladı sanıyordum. donanımhaber in çok sevdiğim bir yorumu var vardı konu ile ilgili. öncü olmak geliştirmek demek nexus 4teki gibi bildirim çubuğunu iki parmakla indirip başka bir ayar menüsü açmak demektir. doğrudan çalıp kendisi bulmuş gibi sunmak değil.

bu arada aklıma gelmişken hocam hiç mi şu itunes zorunluluğundan sıkılmadınız ya?

AeonfluxTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında sen haklısın dostum buna bi lafım yok durum böyle çünkü ama hesaba katman gereken şöyle bir nokta var: ios stabilitesine sahip cihazlar da var piyasada ve bunları almak için de hemen hemen bir iphone parası vermek lazım malum. android avantajı burada zaten o kadar parası olmayana da kullanma imkanı veriyor.

ben bu durum çalınan bildirim çubuğu ile tersine dönmeye başladı sanıyordum. donanımhaber in çok sevdiğim bir yorumu var vardı konu ile ilgili. öncü olmak geliştirmek demek nexus 4teki gibi bildirim çubuğunu iki parmakla indirip başka bir ayar menüsü açmak demektir. doğrudan çalıp kendisi bulmuş gibi sunmak değil.

bu arada aklıma gelmişken hocam hiç mi şu itunes zorunluluğundan sıkılmadınız ya?
daha itunes a çok var kardeş ya adamlar ios harici cihaza bluetoothla veri gönderemiyor :)

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Dedigin şeyin pek mümkün oldugunu zannetmiyorum. Samsung,LG,HTC,SONY,Vs.... Hepsi Saf Android Yazılımının Üstüne Kendi yazılımlarını Kurtudkları İçin Hep bir aksaklık yasanıyor Adamlar Mesela 4.1 Le tam Uyum saglıyolar sorun cıkmaz diyolar tak diye 4.2 Çıkıyo falan...

iOs a yakın stabiliteyi saglayabilecek tek cihaz su an bence Nexus 4 Tür Saf Android Yazılımı Kullandıgı için.Ama Yine de Soyluyorum iOs A YAKIN iOs Stabilitesini yinede sunamaz.

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dedigin şeyin pek mümkün oldugunu zannetmiyorum. Samsung,LG,HTC,SONY,Vs.... Hepsi Saf Android Yazılımının Üstüne Kendi yazılımlarını Kurtudkları İçin Hep bir aksaklık yasanıyor Adamlar Mesela 4.1 Le tam Uyum saglıyolar sorun cıkmaz diyolar tak diye 4.2 Çıkıyo falan...

iOs a yakın stabiliteyi saglayabilecek tek cihaz su an bence Nexus 4 Tür Saf Android Yazılımı Kullandıgı için.Ama Yine de Soyluyorum iOs A YAKIN iOs Stabilitesini yinede sunamaz.

4.1.2 kullanıyorum note 2'de ve nova launcher kullanıyorum. hiçbir sorun yaşamıyorum açıkçası. bunda en önemli etken elbette 2 gb lık ram. nexus 4 ün de avantajı o saf android olması ama işte iphone da saf ios neticede.

hocam bi de ios tan bahsederken herkes aman aman bi sorunsuz işletim sistemi gibi bahsediyor ama ben kullanırken zaman zaman sorun vermesi (şarj konusundan bahsetmiyorum bile) bana özel bir şey değildi ya :)

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 kullanıyorum note 2'de ve nova launcher kullanıyorum. hiçbir sorun yaşamıyorum açıkçası. bunda en önemli etken elbette 2 gb lık ram. nexus 4 ün de avantajı o saf android olması ama işte iphone da saf ios neticede.

hocam bi de ios tan bahsederken herkes aman aman bi sorunsuz işletim sistemi gibi bahsediyor ama ben kullanırken zaman zaman sorun vermesi (şarj konusundan bahsetmiyorum bile) bana özel bir şey değildi ya :)

iOs Kullanırken yaşadıgınız sorunu merak etmedım degıl Aldıgınız sorunu yazarmısınız aklınızdaysa ?

Birde Sarj Demissin 1400 mhA pil var ama Ekran 4 inch işlemci 32 nm Ve Çift Çekirdekli Oldugu İçin daha az güç tüketiyor (ıPhone 5 için konusuyorum) One x Kullanıyorum ben bu arada aslında ıPhone 5 le degısmelı Kullanıyorum Ama One x Den Daha Fazla Dayanıyor Sarjı Kıyaslamak gerekirse...

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iOs Kullanırken yaşadıgınız sorunu merak etmedım degıl Aldıgınız sorunu yazarmısınız aklınızdaysa ?

Birde Sarj Demissin 1400 mhA pil var ama Ekran 4 inch işlemci 32 nm Ve Çift Çekirdekli Oldugu İçin daha az güç tüketiyor (ıPhone 5 için konusuyorum) One x Kullanıyorum ben bu arada aslında ıPhone 5 le degısmelı Kullanıyorum Ama One x Den Daha Fazla Dayanıyor Sarjı Kıyaslamak gerekirse...

one x şarj konusunda yetersiz açıkçası çünkü hem hd ekran hem 4.7 inç olunca eksik kalıyor telefon bu yüzden satmıştım ama note 2 kullanıyorum şimdi ve 3100 mah ile her şeye yetiyor bana göre. iphone kullanalı 2 yıl oldu ama dediğim gibi en azından bana göre sorun olan durumlardan biri şuydu, o kadar para verdiğim aletin kapanıp açılması hoşuma gitmemişti. JB kaynaklı bir sorun muydu bilemiyorum öyleyse eğer diyecek sözüm yok. şimdi durum nasıl bilmiyorum ama google'nın neredeyse bütün ürünlerini kullanan biri olarak o zaman google ürünleri konusunda da yetersizdi mağaza. son olarak aklımda kalan bir de şu vardı: hangi oyunlarda ortaya çıktığını hatırlamasam da oyundan attığı zamanlar da olmuştu. ama dediğim gibi bunlar JB kaynaklı olabilir (JB olmadan iphone hayal edilmez orası ayrı tabi)

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
android iostan kat kat daha gelişmiş ve gelişmeye devam ediyor.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Uzun süre android kullandım. Çok kısa bir süre windows phone 8 ve yaklaşık 1 aydır iphone 5 ile ios kullanıyorum. Zamanında özgür yazılım dedim dedim durdum androidi savundum ama birde gerçekler var. Şuanda en iyi işletim sisteminin ios olduğunu düşünüyorum. Son derece stabil. Ayrıca stabilite konusunda hakikaten windows phone ve symbiandan bile kötü android. Gönül ister ki android tam manası ile 1 numara olsun bizde android kullanalım ama şuan için kullanmayı düşünmüyorum. bununla beraber eğer uygulama konusunda windows kendini geliştirirse androidi geride bırakır. uygulama sayısını sidik yarışına dönüştürmemek lazım. bi dolu ıvır zıvır yerine hakikaten kaliteli her iş için 3-4 yazılım olsa bile kafi gelir.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
son olarak aklımda kalan bir de şu vardı: hangi oyunlarda ortaya çıktığını hatırlamasam da oyundan attığı zamanlar da olmuştu. ama dediğim gibi bunlar JB kaynaklı olabilir (JB olmadan iphone hayal edilmez orası ayrı tabi)
genellikle uygulamaların kapanma sorunları uygulama hatalarından kaynaklanıyor

yüzbinlerce tweak var. hangi birini sayayım. biraz internette jailbreak dünyasını araştırırsan anlarsın.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
one x şarj konusunda yetersiz açıkçası çünkü hem hd ekran hem 4.7 inç olunca eksik kalıyor telefon bu yüzden satmıştım ama note 2 kullanıyorum şimdi ve 3100 mah ile her şeye yetiyor bana göre. iphone kullanalı 2 yıl oldu ama dediğim gibi en azından bana göre sorun olan durumlardan biri şuydu, o kadar para verdiğim aletin kapanıp açılması hoşuma gitmemişti. JB kaynaklı bir sorun muydu bilemiyorum öyleyse eğer diyecek sözüm yok. şimdi durum nasıl bilmiyorum ama google'nın neredeyse bütün ürünlerini kullanan biri olarak o zaman google ürünleri konusunda da yetersizdi mağaza. son olarak aklımda kalan bir de şu vardı: hangi oyunlarda ortaya çıktığını hatırlamasam da oyundan attığı zamanlar da olmuştu. ama dediğim gibi bunlar JB kaynaklı olabilir (JB olmadan iphone hayal edilmez orası ayrı tabi)

iPhone a JailBreak Yaptıgında iOs olmaktan çıkar ki özellestire biliyorsun çünkü jailbreak yaptıgında uzun suredır iOs da android de kullanıyorum Telefonun veya tabletın sarj ının bitmesi dışında hata vererek kapandıgını hiç görmedim...

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SA ARKADASLAR
iphone 3g de 3gs de kullandım bunları kardeslerime hediye ettim bi zaman sonra
bi teknoloji magazasına bir iphone 3gs almaya gittim suan bulunmadıgını gelecegini soyleyip
bana galaxy s igosterip bunu dusunurmusun dedi ekranı buyuk ve hafifti etkilendim aldım
ve inanılmaz memnun kaldım applenin kaprislerinden cok uzak bi cihazdı
zaman sonra galaxy s3 aldım ve bence inanılmaz kullanıslı her yonuyle
bizaman sonra s3 kardesime verip ondaki iphone 3g yi aldım
fw sini 4.2.1 sınırlamıs apple whatsapp yuklıyeyım dedım fw 4.3 istiyor ve birsuru uygulama aynı
su an telefonu kullanamıyorum bile
masanın ustunde kendi kendıne stabil bişekilde calısıyo :)
ama ilk samsungum galaxy s ise hala her uygulamayı calıstırıyo
yani apple zamanında 1600 kusur tl para verip aldıgım cihazı benı 4.3 destekleyen bi cihaz almam icin zorluyo
ya 4.3 destekleyen cihazlar onlarında sonu yakın
ve son bence ios ile androidi kıyaslamayın
dogrusu su
iphon la ericsson 688 i kıyaslayın cunku ergec sonları aynı olacak
Galaxy S iPhone 4 ile kıyaslanmalıdır 3g ile değil

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genellikle uygulamaların kapanma sorunları uygulama hatalarından kaynaklanıyor

yüzbinlerce tweak var. hangi birini sayayım. biraz internette jailbreak dünyasını araştırırsan anlarsın.

araştırma ihtiyacı hissedeceğimi düşünmüyorum. uygulama hataları androidde de oluyor elbet ve sizin stabil değil dediğiniz takılmalar vs bu uygulama hatalarını çıkarırsanız eğer sahiden iyi olan android telefonların stabil olduğunu da göreceksiniz. ya ben sorunlu bir iphone a denk geldim de hep iyi androidler kullandım ya da siz şanssızsınız ki kullandığınız android cihazlar hep sorun vermiş. ios u bana göre bitiren mevzu bildirim çubuğu eksikliği, widget eksikliği ve yekpare uygulama yelpazesi görünümü. bildirim çubuğunu çaldılar nihayet, widget ve ana ekran mevzusuna da girerler mi bilemem ama ancak öyle ios bir şeye benzeyecektir. hala ilk olmalarının ekmeklerini yediklerini keşke siz de görebilseniz.

iPhone a JailBreak Yaptıgında iOs olmaktan çıkar ki özellestire biliyorsun çünkü jailbreak yaptıgında uzun suredır iOs da android de kullanıyorum Telefonun veya tabletın sarj ının bitmesi dışında hata vererek kapandıgını hiç görmedim...

JB yapınca ios olmaktan çıkar diyorsunuz, peki. ben JB olmadan bir iphone kullanmayı hayal bile etmem şahsen. o zaman sizin dediğinize göre JBsiz bir iphone benim için çöp olacaktır anlamına geliyor. bu yüzden istediğim uygulamayı root etmeden yükleyebilme özgürlüğü, istediğim bilgisayara bağlanıp dosya aktarma özgürlüğü, NFC gibi nimetlerinden faydalanıp bilmem kaç yıllık teknoloji olan Bluetooth ile beğendiğim şeyleri alıp gönderebilme gibi iosta yapamadığım pek çok şeyi android ile yapabiliyorsam benim için mantıklı olan seçim android demektir. (HD ekran, büyük ekranda full hd filmler izlemek falan bahsetmiyorum bile çünkü zaten ne olduğunu bilmiyorsunuz) ha bir de uygulama yelpazesinden ibaret görünüm de nedir ya

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iOS kullanmayan androidi savunur tabiki android 2.nesil insanlar için daha çok teknoloji cahilleri için bi sistem mp3 indirme programı yaz programı indir mp3 indir böyle saçma sapan virüslü uygulamalarla dolu google playstore arkadaş bana demiş sen kimbilir hangi cihazı kullanıyordun diye Üstüne basa basa söylüyorum Galaxy S3 ve Note 2 cihazlarını yaklaşık 4 - 5ay iki cihazıda kullandım fakat bu cihazlar kadar yavaş basit cihazlar görmedim ben adama diyorumki Tamamen cam ve aluminyum kasa ve performans canavarımı istersin ? yoksa Plastik en ufak düşmede ezilen kırılan çatlayan performansı düşük oldukça yavaş (4 çekirdek sözde) bir s3mü ?
Hala s3ü savunanları anlayamıyorum tamam yediğiniz kazığı anlıyorum bende yedim s3 alarak fakat ben kurtuldum zaten s3 ve note 2 de kulaklık takıp bir müzik dinlemeyi deneyin eğer müziğin ritimlerini duyabilirseniz size iPhone 5'imi hediye olarak vereceğim bu kadar diyorum son sesde müzik duyulmuyor bile rezil bir samsung darbesi sadece daha birşey demiyorum iOS'u kullanan bilir uzaktan bakanlar değil. - Android mi ? P.M atın android emülatörü göndereyim herşey aynı hiçbirşey farklı değil basit bi işletim sistemi nede olsa.
Kendim teknik servisim apk uygulamaları yapıyorum android için fakat en ufak bir görsellik koyduğumda s3de yine kasma yapıyor mali gpu ile nereye kadar gidicek s3 ? - S3'e para vericeğinize bi küçükbaş hayvan alın paranız boşa gitmesin sevaba girin fakirleri doyurun. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim şahsi görüşüm tel olarak samsung iy iama işletimci olarak ıos çok daha iyi

selenay7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayfalarca şu konuyu okudum ios denilince stabilite başka bişey yok on cümleden 7 si stabilite stabilite nedir arkadaşlar? benim anladığım takılmaması kitlenmemesi hata vermemesi doğrumudur.her iki işletim sisteminide senelerce kullandım.hiç birinin taraftarıda değilim ama fanboyluk yapmaktansa gerçekleri söylemek gerekiyor.ios jb yaptıktan sonra eskisi gibi stabil olmuyor respiring atarken kapanan telefon yaşamayan varmıdır.uygulamadan dışarı atmalar.arkada 7-8 uygulama açıkken ağır bi oyun açtığında 2-3 saniye kitlenmeler yaşamayan yaşamıyorum diyen yalan söyler yada telefonu kullanmayı bilmiyordur.2013 yılında blueetooth ile dosya gönderemediğim 2500 tl lik cihaz var bildirim çubuğu yok wifi açmak için elli tuşa basıyorum alarm kurmak için menüye giriyorum widget yok.mesaj atıyorum gittimi gitmedimi haberim yok.halen kalkmış stabilite neyin stabilitesi arkadaşlar jb siz bi iphone nokia 3310 la aynı özelliklerde kitlenmesi için mucize gerekiyor.bomboş bi telefon kitlenirmi.androidin eksikleri playstoreda çöp çok uygulama var uygulamaların bazıları yüklendiğinde çalışmıyor.play store biraz geliştirilmeli.launcher programları biraz daha kaliteli olmalı iostaki winterboard temalarının kalitesi asla yok lockerlarda aynen onun haricinde androidde kitlenme takılma kapanma asla yaşamadım 4.03 yazılımı bi facia idi ondan sonraki 4.04 ve 4.1.2 de hiç sorun yaşamadım yaşayanlar telefon kullanma şekillerine gözatsın

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu başlığa gire bir sorum var
linux mu windows mu :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben ios umu jb yaparak kullanıyorum ve ios un stabilitesinden ve verimliliğinden hiçbirşey kaybetmiyor. sanki android cihazları root yapmadan özelleştirebiliyormuşsunuz gibi konuşuyorsunuz. bir kere dünya kadar program altta açıkken en az 15 tweak yüklü ve çalışır durumdayken 512 mb rami olan cihazımın 269 mb boşta ram i olması bile androidin 40 yıl sonra ulaşabileceği bir rahatlıktır.

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Kesinlikle iOS ancak Android daha özgürlük sunan işletim sistemi. iOS'u sadece stabil olduğu için kullanırım, başka artısı yok.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Stabil olması bakımıncan Ios, Aynı özellikte 2 cihazı karşılaştırın Ios her türlü fark koyar.O yüzden Ios kullanıyorum parayla alakası yok, Android bir gün olurda Ios gibi stabil olur şu ram olayını bi çözerse o gün android derim.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Stabil olması bakımıncan Ios, Aynı özellikte 2 cihazı karşılaştırın Ios her türlü fark koyar.O yüzden Ios kullanıyorum parayla alakası yok, Android bir gün olurda Ios gibi stabil olur şu ram olayını bi çözerse o gün android derim.
bende onu diyorum en baba cihaz 2gb ram ile geliyor yinede yetiştiremiyor androide. ios ise 256mb ram ile canavar gibi 6.1 çalıştırıyor 3gs de. zaten jailbreak yaptımı tadından yenmiyor iphone..

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben ios umu jb yaparak kullanıyorum ve ios un stabilitesinden ve verimliliğinden hiçbirşey kaybetmiyor. sanki android cihazları root yapmadan özelleştirebiliyormuşsunuz gibi konuşuyorsunuz. bir kere dünya kadar program altta açıkken en az 15 tweak yüklü ve çalışır durumdayken 512 mb rami olan cihazımın 269 mb boşta ram i olması bile androidin 40 yıl sonra ulaşabileceği bir rahatlıktır.

Hatan var iPhone 4s in Hicbir uygulama acık degil iken 350 mb a yaklasık bos ram i oluyor bosuna iOs stabil demiyorz android de 1 gb da 300 bılemedın 350 mb bos :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Hiç ios kullanmadım ama iosun açık kaynak kodlu olmaması bence kötü yanıdır ben android kullanıyorum memnunum tek sorunum htc müşteri hizmetleride telefonlarıda sorunlu ben öyle düşünoyorum

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
- Telefonun özelliğini kendime göre değiştiremeyeceksem o telefonu niye alıyorum? zaten bu özellikleri değiştiremediğim için "daha stabil" denmiyor mu iphone için, ki iphone'u takım takım takılan adam da IOS stabil yeaaa diye saçmalamıyor mu?
- Telefonuma başkasının bilgisayarında şarkı bile atamayacaksam, itunes gibi aptal programlara ihtiyaç duyacaksam bu telefon niye cebimde duruyor, ismi cep telefonu değil de masaüstü olsun o zaman.
- Hoşuma giden uygulama ve oyunları bedava oynayamayacaksam niye diğer telefonlardan daha pahalı bir telefon alıyorum?

Bunları açıklasınlar sonra IOS daha iyi desinler.

Noxeble

Asistan
Reaksiyon puanı
6
- Telefonun özelliğini kendime göre değiştiremeyeceksem o telefonu niye alıyorum? zaten bu özellikleri değiştiremediğim için "daha stabil" denmiyor mu iphone için, ki iphone'u takım takım takılan adam da IOS stabil yeaaa diye saçmalamıyor mu?
- Telefonuma başkasının bilgisayarında şarkı bile atamayacaksam, itunes gibi aptal programlara ihtiyaç duyacaksam bu telefon niye cebimde duruyor, ismi cep telefonu değil de masaüstü olsun o zaman.
- Hoşuma giden uygulama ve oyunları bedava oynayamayacaksam niye diğer telefonlardan daha pahalı bir telefon alıyorum?

Bunları açıklasınlar sonra IOS daha iyi desinler.

Telefondan anlıyorsan telefonda yapamıcağın birşey yok stabilite var zil sesini iTunes'de yapabiliyorsun istediğin bilgisayardan müzik atabilirsin hemde ufacık bir programla iTools ister oyun yükle ister müzik at ister video at.
Hoşuna giden uygulamaların çoğu zaten androiddede paralı bedava diye birşey yok iOSda uygulama sıkıntısı yok zaten androidde 10 uygulamadan 9u fake hız seri performans istiyosan iPhone ama yavaşlık arayıp cahillerin kullanabileceği bi sistem istiyosan al sana droid ayrıca droid telefonlarda olduğu gibi plastik basit kırılabilir cinsten bi cihaz değil bu aluminyum kasalı cam kapaklı telefon iPhone kullanmadan önce bende sizin gibi düşünüyordum iPhon'u fakat kullandıktan sonra şuan iPhone özel temalar yapıyorum çok eğlenceli.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hatan var iPhone 4s in Hicbir uygulama acık degil iken 350 mb a yaklasık bos ram i oluyor bosuna iOs stabil demiyorz android de 1 gb da 300 bılemedın 350 mb bos :)

Arkadaş 4s dememiş yalnız iOS demiş sadece belkide 3GS var arkadaşta bendede 4s var 330 civarlarında dolaşıyor ram sürekli ister tweakli bakayım ister normal hız kaybetmiyor tabiki bu Evasi0n Jailbreak'de diğer JB'lerde ve custom fw yüklemelerinde ram hızı farkediyor.

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayfalarca şu konuyu okudum ios denilince stabilite başka bişey yok on cümleden 7 si stabilite stabilite nedir arkadaşlar? benim anladığım takılmaması kitlenmemesi hata vermemesi doğrumudur.her iki işletim sisteminide senelerce kullandım.hiç birinin taraftarıda değilim ama fanboyluk yapmaktansa gerçekleri söylemek gerekiyor.ios jb yaptıktan sonra eskisi gibi stabil olmuyor respiring atarken kapanan telefon yaşamayan varmıdır.uygulamadan dışarı atmalar.arkada 7-8 uygulama açıkken ağır bi oyun açtığında 2-3 saniye kitlenmeler yaşamayan yaşamıyorum diyen yalan söyler yada telefonu kullanmayı bilmiyordur.2013 yılında blueetooth ile dosya gönderemediğim 2500 tl lik cihaz var bildirim çubuğu yok wifi açmak için elli tuşa basıyorum alarm kurmak için menüye giriyorum widget yok.mesaj atıyorum gittimi gitmedimi haberim yok.halen kalkmış stabilite neyin stabilitesi arkadaşlar jb siz bi iphone nokia 3310 la aynı özelliklerde kitlenmesi için mucize gerekiyor.bomboş bi telefon kitlenirmi.androidin eksikleri playstoreda çöp çok uygulama var uygulamaların bazıları yüklendiğinde çalışmıyor.play store biraz geliştirilmeli.launcher programları biraz daha kaliteli olmalı iostaki winterboard temalarının kalitesi asla yok lockerlarda aynen onun haricinde androidde kitlenme takılma kapanma asla yaşamadım 4.03 yazılımı bi facia idi ondan sonraki 4.04 ve 4.1.2 de hiç sorun yaşamadım yaşayanlar telefon kullanma şekillerine gözatsın

mevzu tam olarak bu aslında. jailbreaksiz hiçbir işe yaramayan ioslu cihazlar o çok övündükleri stabiliteyi jailbreak ile kaybediyorlar. konuşacak daha ne var ki? bir yanda senin jailbreakli iosuna karşılık zaten özgür olan ve jailbreakli iosun ölçüsünde stabil olan android var diğer yanda. tek savunduğunuz nokta jailbreak ile elinizden giderken geride kalan onlarca android üstünlüğünü görmezden gelmek bu kadar kolay mı sahiden? 2500-3000 verince gözleriniz bağlanıyor mu nedir olay?

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İos kısıtlı bir işletim sistemi kısıtlı olmasından yana müzik atması bile zor bazen müzikleri atarken eski müzikleri siliyordu.Androidde böyle birşey yok bluetooth dan müzik vs atıyorsun özgürsün.Android telefonlar hiçbir zaman eskimiyor iphonede iphone 4 çıktığında 3gs yi hemen çöpe attılar 5 çıktı yakında 5s çıkınca 4 te eskimiş olacak sanalda.Daha sayamadığım birçok üstünlük androidde.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hakkaten günlük "auhauhuahha" ihtiyacımı karşılıyor bu konu. :)
İnternete sakız olmuş saçma sapan lafların saçma sapanlığının artırılmışından arınmış mesaj bulmak oldukça zor. :)

Yıllardır Android kullanan, Android kullanmaya da büyük olasılıkla devam edecek, ama S3 yerine de 4S'i tercih edecek biri olarak diyebilirim ki, yani "ulan şunu bir kötüleyeyim ben" diye otursam yazamayacağım şeyler yazılıyor her iki taraf için de. Gerçekten pes diyorum, yani nedir bunları yazdıran motivasyon gerçekten merak ediyorum.