- Reaksiyon puanı
- 2,515
İos klavye neden bu kadar kötü ?? Kelime tahmini bile berbat. Aynı şeyleri belki 100 defa yazıyorum hala kelime önerisi çok saçma. İosta neden güzel klavye yok??
Klavye boyutlandırması da yapılmıyor ki. Bazen ellerim ağrıyor mesaj yazarken. Şu ayarlar- ekran- ekran büyütme- büyük metin i seçtiğimizdeki gibi büyük bir klavye olsa umursamazdım. Ama androiddeki gibi bir klavye yok veya ben bulamadımKelime tahmini konusunda katiliyorum. Bazi cok bilindik kelimeleri sacma sapan kelimelere ceviriyor. Onun haricinde duzeninden vs. memnunum gayet.
Kelime tahmininde akinator kullanılsa daha mantıklı sonuçlar çıkar.İos klavye neden bu kadar kötü ?? Kelime tahmini bile berbat. Aynı şeyleri belki 100 defa yazıyorum hala kelime önerisi çok saçma. İosta neden güzel klavye yok??
İş gördüğü anlar nadir.bazen çok iş görse de bazen de insanı çileden cıkarıyor haklısınız.
Nadir mi hiç diyecektin sanırım. Bu yandexin klavyesi baya güzel. O kadar kullandım ios klavyeyi bunda rahat ettim. Google ve swifkey klavye bile vasatİş gördüğü anlar nadir.
Tek iş gören yanı şu; örneğin ''yapabiliyor'' yazarken ''yapabil'' yazınca üstte tamamının çıkması. Onun harici işe yaramaz.Nadir mi hiç diyecektin sanırım. Bu yandexin klavyesi baya güzel. O kadar kullandım ios klavyeyi bunda rahat ettim. Google ve swifkey klavye bile vasat