İos klavye

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
İos klavye neden bu kadar kötü ?? Kelime tahmini bile berbat. Aynı şeyleri belki 100 defa yazıyorum hala kelime önerisi çok saçma. İosta neden güzel klavye yok??

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Kelime tahmini konusunda katiliyorum. Bazi cok bilindik kelimeleri sacma sapan kelimelere ceviriyor. Onun haricinde duzeninden vs. memnunum gayet.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Kelime tahmini konusunda katiliyorum. Bazi cok bilindik kelimeleri sacma sapan kelimelere ceviriyor. Onun haricinde duzeninden vs. memnunum gayet.
Klavye boyutlandırması da yapılmıyor ki. Bazen ellerim ağrıyor mesaj yazarken. Şu ayarlar- ekran- ekran büyütme- büyük metin i seçtiğimizdeki gibi büyük bir klavye olsa umursamazdım. Ama androiddeki gibi bir klavye yok veya ben bulamadım

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
IOS Klavye Gayet Benim Elime Uyuyor Ve Açıkcası En Sevdiğim Klavye. Ha Kelime Tahmini İçin Hiçbir Şey Diyemeyeceğim Çünkü Ezelden Beri Hiçbir Cihazımda Kelime Tahmini İle Yazmıyorum.

Kendim Başından Sonuna Yazmayı Daha Çok Seviyorum.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Evet gençler uzun uğraşlar sonucunda sonunda o klavyeyi buldum. Uzaklarda aramamak gerekiyormuş. Yandex klavye. App storeden yandex harita yazın, geliştiriciden yandex klavyeyi bulup yükleyin. Dünya varmış resmen. Ayarlardan telefonun kendi klavyesini bile iptal ettim. Klavyenin boyutunu arttırdım. Kopyala yapıştır için pano da var. Kelime önerileri şimdilik iyi gibi ama bakalım daha yükleyeli 1 saat oldu

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Abi gerçekten çok iyi bir klavye herkese tavsiye ederim. İphone klavyesi ile resmen cebelleşiyormuşum. En büyük artısı klavye boyutunun yükselmesi oldu. Kelime önerileri daha güzel. İphone klavyede ben neler çekmişim ya resmen kendime işkence çektirmişim

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
İş gördüğü anlar nadir.
Nadir mi hiç diyecektin sanırım. Bu yandexin klavyesi baya güzel. O kadar kullandım ios klavyeyi bunda rahat ettim. Google ve swifkey klavye bile vasat

Reaksiyon puanı
19,152
Nadir mi hiç diyecektin sanırım. Bu yandexin klavyesi baya güzel. O kadar kullandım ios klavyeyi bunda rahat ettim. Google ve swifkey klavye bile vasat
Tek iş gören yanı şu; örneğin ''yapabiliyor'' yazarken ''yapabil'' yazınca üstte tamamının çıkması. Onun harici işe yaramaz.