seyhmus21 Profesör Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 1,962 Reaksiyon puanı 255 Puanları 263 9 Şubat 2016 #1 iOS Facebook güncellemesi ile 3G'den Facebook a bir türlü giremiyorum ancak WiFi ile girebiliyorum siz de bu durumu yaşıyormusunuz acaba
iOS Facebook güncellemesi ile 3G'den Facebook a bir türlü giremiyorum ancak WiFi ile girebiliyorum siz de bu durumu yaşıyormusunuz acaba
A applefaresi Öğrenci Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 10 Şubat 2016 #2 Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene istersen (Ayarlat->Genel>Sıfırla) olmaz ise operatörünü ara. Geçici birşeyde olabilir ama....
Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene istersen (Ayarlat->Genel>Sıfırla) olmaz ise operatörünü ara. Geçici birşeyde olabilir ama....
seyhmus21 Profesör Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 1,962 Reaksiyon puanı 255 Puanları 263 10 Şubat 2016 #3 applefaresi dedi ki: Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene istersen (Ayarlat->Genel>Sıfırla) olmaz ise operatörünü ara. Geçici birşeyde olabilir ama.... Genişletmek için tıkla ... Geçici bir şeymiş baz istasyonlarında bakım varmış bir saate 3g geri düzeldi tşk yardım için
applefaresi dedi ki: Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene istersen (Ayarlat->Genel>Sıfırla) olmaz ise operatörünü ara. Geçici birşeyde olabilir ama.... Genişletmek için tıkla ... Geçici bir şeymiş baz istasyonlarında bakım varmış bir saate 3g geri düzeldi tşk yardım için