İos elveda

grandturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar senelerdir kullandıgım bu kapalı sistem artık sıkıcı gelmeye basladı sürekli aynı teranelerle milleti mesgul eden ios sonunda benide kaybetti bundan sonra iphone yerine açık sistem olan samsung ürünlerini kullanıcagım...Eger ios bölümünde kırdıgım biri olduysa ondan özür diliyor ve tutaak gibi kapalı bir sistem olan ios tan özgürlük sistemi androide geçiyorum... Herkese kolay gelsin bundan sonra android bölümündeyim

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Güle güle @grandturk...
Yanlış vakitte geçmişsin kendi fikrimce. iOS7 çıkacak yaklaşık 3 ay sonra. Bende sevmiyordum iOS'u, iOS7 beta kurdum, birdaha da başka sisteme geçmem.

edit: Biryandan da iyi oldu. Her iki sistemi de kullanmış olacağından fikirlerini bizlerle paylaşırsın. (umarım)

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar senelerdir kullandıgım bu kapalı sistem artık sıkıcı gelmeye basladı sürekli aynı teranelerle milleti mesgul eden ios sonunda benide kaybetti bundan sonra iphone yerine açık sistem olan samsung ürünlerini kullanıcagım...Eger ios bölümünde kırdıgım biri olduysa ondan özür diliyor ve tutaak gibi kapalı bir sistem olan ios tan özgürlük sistemi androide geçiyorum... Herkese kolay gelsin bundan sonra android bölümündeyim

Uzun sürmez yakında pişman olur geri dönersin :)

grandturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardes link atarmısın merak ettim bu tesekkür nerde? Link atarmısınnnnnn?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Kardes link atarmısın merak ettim bu tesekkür nerde

Hocam çok yanlış anlamışsın yani iosu bırakman apple tarafında olumsuz bir etki bırakmayacaktır ayrıca konu açmanda ne bileyim gereksiz gibi sonuçta günde kaç kişi değiştiriyordur

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hocam tartışmak istemiyorum sizinle fakat öncelikle gereksiz insan tabiriniz bana hakarettir.Sonrasında kendi konunuza bakmanızı öneriyorum sanki ios kısmında çığır açmışsınız, ios dünyasında iphonedo gibi isim yapmışsınız ve sonunda veda ediyorsunuz öyle bir izlenim vermişsiniz ama bence hiç gereği yok iosu mu bıraktınız hoş güzel android telefonunuz hayırlı olsun bu kadar basit :)

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1

ios 7'yi bekle ben hem android hem ios kullanan biri olarak ios'u terk etme eğer root yapacaksan bilmemde s3 rootsuz bi halta yaramıyor açık sistem olarak diyorum.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ne istedin de yapamadın rootsuz :D
Rootlu sistemte gereksiz programları silebiliyorsunuz yüklediğiniz programların nelere erişebileceğini seçebiliyorsunuz ,yüklediğiniz programların internete bağlanıp reklam açmasını engelleyebiliyorsunuz üstelik hafıza kartınızı ram olarak sisteme ekleme var daha neler neler var.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rootlu sistemte gereksiz programları silebiliyorsunuz yüklediğiniz programların nelere erişebileceğini seçebiliyorsunuz ,yüklediğiniz programların internete bağlanıp reklam açmasını engelleyebiliyorsunuz üstelik hafıza kartınızı ram olarak sisteme ekleme var daha neler neler var.
Root gerçekten işe yarar ve biraz uğraştırır. Dediğin özellikler cazip

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Root gerçekten işe yarar ve biraz uğraştırır. Dediğin özellikler cazip

Gereksiz programları ayarlardan devre dışı bırakabilirsin
Yüklediğin programın nelere erişebileceğini 4.0 serisi androidlerde seçebiliyorsun
İnternet reklamlarını kapatmak için çok basit uygulamalar var
Hafıza kartını ve ya sanırım telefon hafızasını rootsuz ram olarak kullanabiliyorsun yine uygulamalar ile
Başka yardım edebileceğim bir şey? (programları aramaya üşendim açıkçası ama eski telefonumda kullanıyordum saydıklarımı ordan biliyorum)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Yüklediğin programın nelere erişebileceğini 4.0 serisi androidlerde seçebiliyorsun
Hafıza kartını ve ya sanırım telefon hafızasını rootsuz ram olarak kullanabiliyorsun yine uygulamalar ile
Başka yardım edebileceğim bir şey? (programları aramaya üşendim açıkçası ama eski telefonumda kullanıyordum saydıklarımı ordan biliyorum)
Ayarlardan hepsini kapatamıyorsun galaxy fame var , chrome ön yüklü geldi sadece güncellemeleri kaldırıyor mesela onu yüklerken izinlerde donanımlara bile erişme yetkisi var onu nasıl kaldıracaksın illa root lazım.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Zararın neresinden dönersen kardır... Note 2 ile bekleriz :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ben ios'u da android'ide bıraktım kullanışları zor.Symbian'lı 3310'a devam:thumbup:

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
root yetkisi olmadan uygulama içindeki reklmları engelleyemezsin

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
android ile bir hafta veriyorum sana. sonra ios a gecer jailbrek yaparsin

grandturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar samsung galaxy S4 32 gb sipariş verdim suan gelmesini bekliorum..Bu telefonuda kutusuna koycam diger ıphoneler gibi

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Apple sana küsmüş haberin olsun :) Umarım ios a geri döndüğünü de böyle açıkca yazabilirsin. Hem şuan itibariyle toplamda 24 mesajın var kimi kırmış olabilirsin merak ettim :D