İos aptx teknolojisine neden gecmiyor?

olderchild

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu konu hakkinda yabanci forumlarda ve apple resmi sitesinde kucuk bir arastirma yaptim fakat tatmin eeici bir aciklama bulamadim. Yakin zamanda bluetooth bi kulaklik alacagim kulaklikta aptx teknolojisi var fakat iphone 7 plus cihazim bu teknolojiyi desteklemiyor. Kararsiz kaliyorum sizce ne yapmaliyim. Apple in aptx codec ini desteklememesi hakkinda bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi? Tesekkurler

Rootsyl

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
516
apple ın prosedürleri gereği aygıtlarının apple lisansı olmayan hiçbir cihazla etkileşime girmemesini savunuyor tabiki bu jb ile kaldırılabiliyor. mesela cydia da bu konu hakkında bayağı tweak uygulamaları var bluetoothu her cihaza açabiliyorsunuz eğer jb yapabilirseniz (yani ios unuz uyumluysa) bu özelliğe sahip olabilirsiniz

ryobi28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple ın prosedürleri gereği aygıtlarının apple lisansı olmayan hiçbir cihazla etkileşime girmemesini savunuyor tabiki bu jb ile kaldırılabiliyor. mesela cydia da bu konu hakkında bayağı tweak uygulamaları var bluetoothu her cihaza açabiliyorsunuz eğer jb yapabilirseniz (yani ios unuz uyumluysa) bu özelliğe sahip olabilirsiniz
Merhaba, bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Jailbreak kurulu telefonumda hangi tweakleri kullanmam gerekiyor?

Rootsyl

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
516
airblue sharing, tweakin non official repodan indirilmesini tavsiye etmiyorum.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Aptx, Qualcomm'un tescilli markasıdır, dolayısıyla sadece onun donanımlarında bulunur. Yazılımsal olarak hiçbir şekilde iPhone'a bu özelliği ekleyemezsin.