iOS 9 Public Beta 3 Yayınlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 9 Public Beta 3 Yayınlandı!

Apple'ın 8 Haziran'da WWDC 15 etkinliğinde tanıttığı ve 9 Temmuz'da herkesin kullanımına sunulan iOS 9 Public Beta için iOS 9 Public Beta 3 yayınlandı.

iOS 9 Beta sürümleri hakkında ne düşünüyorsunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iOS 9 Public Beta kullanıma sunulduğu günden itibaren kullanıyorum, sürekli Feedback yaparak rapor gönderiyorum ama şuan için bence çok fazla eksiği olan bir işletim sistemi ve tahmin ettiğimden daha az stabil durumda. Çok fazla donma ve proğram çökmesi yaşanıyor.

forceclick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün 5S e PB3 yükledim ancak Safari ve App Store kayboldu. Nasıl geri getirebiliriz? Böyle olan oldu mu başka?

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben de iOS 9 Public Beta 3 kullanıyorum ve memnunum. Hiç sıkıntı yaşamadım ama nadiren de olsa, üst seviye grafikleri olan oyunlarda donmalar yaşıyorum bir kaç kez.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
şuan tekrar yüklüyorum ilk 1.betayı kullanmıştım beğenmemiştim 3.beta yorumlara istinaden bakacam nasıl olduğuna

Danpple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende kullanıyorum. Şuna dön özelliği çok iyi olmuş bence. Düşük pil modu da. Fakat sürekli donma ve yeniden başlatma oluyor uygulamaları kapatınca. Bunun hakkında feedback gönderdim sadece. Umarım daha iyi olur.

SeeTake

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Mesajlarda bildirim gelmeme sorunu hariç sorun yoktu bende. Ama 8.4.1 e geri döndüm ben

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar yüklediğiniz cihazlarıda yazsanız bizde bilgilensek.mesela ben ipad 3 te denedim bu cihaza hiç uygun değilmiş.Çok geç tepki veriyor.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İlginç benimde 4g olan sim kartlı yani.neyse beta 4 gelir bu hafta bide ona bakalım :)