İos 9 Jailbreak

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
jailbrek bırakıp sırf merakımdan ios 9 a geçtim.Hız manyağı biriysenin arada ufak yavaşlamalar oluyor cihazı restore ederek yüklememe rağmen.Şimdi pişman oldum jailbreak a alışınca bu sıradan sürüm çok dandik geliyor şimdi.İ6 için jailbreak ne zaman çıkar?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hiç belli olmaz çinli gruplar henüz açıklama yapmadı. ben jb çıkmadan ios 9 a geçmeyi düşünmüyorum

hazarerdal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabırsızlıkla bekliyorum taig jailbreak takımı iOS 9 çıktıktan bir kaç gün içinde jailbreak yayınlamayı düşünüyoruz demişler ama bilmiyorum

begmyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bende merakımdan jb yi bıraktımve restore yaparak ios 9 yükledim ve pişmanım bence çok belli takılmalar var

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birde hep android kasıyor diye iftira atar bunlar...

Kardeş apple ın kasmaya başlaması androidin kasması gerçeğini değiştirmiyor.Note 3 kullanıp hiç kasmıyor yıllardır mükemmel diyen birinin telefonu kurcaladım ve anladım ki habire animasyon yavaşlamaları durduruldu olayları gördüm.İşin kötü tarafı ne biliyor musun apple da iyice androide benzemeye başlıyor ve yıllardır kasıyo diye attığınız yalanlar gerçekleşmeye başlıyor.Sevinebilirsin haklısın apple kasıyor.ama bişeyide unutma android daha çok kasıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende merakımdan jb yi bıraktımve restore yaparak ios 9 yükledim ve pişmanım bence çok belli takılmalar var
Bende takılmadan ziyade yavaşlama oluşuyor.Nasıl diyim donma takılma gibi değilde gezinirken stabilitesini düşüürüyor.Aynı saniyede açılıyor ama anamasyon yavaşlamaları kasmış gibi gösteriyor.İnternette videosu var ios9 vs ios 8.4.1 diye ios9 daha hızlı uygulamaları açıp kapıyor aama animasyon yavaşlamaları bence daha kötü gösteriyor.Karışık bir durum kısacası.Hızı düşmedi ama stabilitesi düştü.Çok saçma gelebilir şuanda ama öyle.Bence apple animasyon hatalarını düzeltse her şey yoluna girer :):)

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç belli olmaz çinli gruplar henüz açıklama yapmadı. ben jb çıkmadan ios 9 a geçmeyi düşünmüyorum

En iyisi öyle.stabilite düşüyor ama şarj doruklara çıkarmışlar.Örneğin i6 da 4 saat aktif kullanma sonucu 20-30 arasına düşen şarj ios 9 sonrası 40-50 arasında kalıyor.Yazılımla bukadarını başarabileceğini hiç düşünmüyordum.Ama jb olmayınca şarjın fazla olmasıda çok etkilemiyor.En basitinden youtube arka plan tweakı olmadan kendimi boşlukta hissediyorum :(