leventsonmez
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Öneriniz için teşekkür ederim.İlk fırsatta bunu deneyeceğim.eski itunes sürümü yükleyip öyle deneyebilirsiniz yedeklemeyi
Öneriniz için teşekkür ederim.İlk fırsatta bunu deneyeceğim.eski itunes sürümü yükleyip öyle deneyebilirsiniz yedeklemeyi
İos 9.5 iyi olcak diye duydum ama yabancı forumlarda. Yani 9 'un tüm versionları kötü değil kasma sorunlarının tümü ios 10 ' da giderilecek diye steve abiyle röportaj yapmışlar.
Yalnış bilgilendirilmişsiniz. iPhone kullanıcısıyım ve cihazımda çizim bolumu bulunuyor. Ama notları kaydederken iCloud kısmına kaydetmen gerekiyor. Eğer iCloud hesabın dışında başka bir hesaba kaydediyorsan o seçenek belirmiyor.Arkadaşlar ipad mini ios 9 a yükselttim yalnız not uygulamasında çizim yapamıyorum yazı falan yazılıyor yalnız videolarda izlediğim çizim bölümü bana gelmiyor nedeni nedir ?
Kardeş steve abi ne zaman öldü biliyon mu.dİos 9.5 iyi olcak diye duydum ama yabancı forumlarda. Yani 9 'un tüm versionları kötü değil kasma sorunlarının tümü ios 10 ' da giderilecek diye steve abiyle röportaj yapmışlar.
Bi ara bende de olmuştu. Bir süre bekleyip tekrar deneyince düzeliyorArkadaslar bazı uygulamaları indiremiyorum hata veriyor, indirilemiyor hatası veriyor, bu sorun ile karşılasan var mı ?
TeşekkürlerBi ara bende de olmuştu. Bir süre bekleyip tekrar deneyince düzeliyor![]()
Benn!! Daha çok uygulama güncellerken oluyor örnek Boom BeachArkadaslar bazı uygulamaları indiremiyorum hata veriyor, indirilemiyor hatası veriyor, bu sorun ile karşılasan var mı ?
Evet o da oluyor.Benn!! Daha çok uygulama güncellerken oluyor örnek Boom Beach
Cihazın internet bağlantısı var mı?ben ios 9.3 yüklerken ''artık internete bağlı olmadığınız için ios 9.3 doğrulanamadı'' hata veriyo lütfen yardımcı olurmuusunz.
iTunes üzerinden güncellemeyi denediniz mi?evet var ama olmuyor.lütfen yardımcı olun.
Evet iTunes'u ile güncelle.telefona bilgisayardan virüs bulaşır diye takmadım.takıp iTunesten mi güncelliyim?
Rahmetli ile yapılmış röportajı merak ettim şimdi. Bi video linki atsanız da izlesek ailecek takip ediyoruz da.İos 9.5 iyi olcak diye duydum ama yabancı forumlarda. Yani 9 'un tüm versionları kötü değil kasma sorunlarının tümü ios 10 ' da giderilecek diye steve abiyle röportaj yapmışlar.
ön belleği temizliyor sadece depolama alanı olmayanlarda çalışıyor
Yani, zaten diyor depolama alanınız mb lara düşmeli falan diye.ön belleği temizliyor sadece depolama alanı olmayanlarda çalışıyor![]()
9.3.2 stabil bir sütüm oldu her cihaz için. Yüklemenizi şiddetle öneririm.Arkadaşlar benim telefonda iOS 9.2.1 yüklü. Telefon ip 6s plus. Güncelleme yapmam gerekir mi? Yeni güncellemede night shift modu varmış. Batarya süresi olarak 9.3.2 yüklenenlerin Nasıl?