- Konuyu başlatan
Sercan40
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 372
Telefonu güncelledikten sonra %1 den %100 olana kadar geçen şarj süresi tam tamına 2 saat 50 dakika...(İphone 6)
Hangi cihaz bu?beyler pil performansinda %3 luk bir artis var gozlemledigim kadariyla. pil gostergesindeki buglar giderilmis. sistem genel olarak gayet stabil calisiyor. 3g acikken su gibi akmiyor sarji, bunu hissediyosunuz. hala bazi buglar mevcut yeni surumde yalniz. onlar da gunluk kullaniminizi etkilemeyen seyler. nadiren uygulama gecislerinde fps drop yiyor cihaz(60 ise 50 oluyor). cok dikkat ederseniz anliyorsunuz bunu. soyle de bir ss cektim:
haci 6 i bilmiyorum da 6s de ekran kapaliyken yillarca gider sarji. mesela bazen telefonumun ekrani kapali halde iken %1-2 sarj yedigine rastliyorum bazen. sanirim ilerleyen zamanlar da guncellemeler ile bu tur buglari duzenlerler. genel olarak ekran kapali halde asla sarj yemiyor.Geceden sabaha pil performansım...10 saatte %4 azalma var...(İphone 6)
Ekli dosyayı görüntüle 1553
Ekli dosyayı görüntüle 1554
desene biz de %1-2 gidince killaniyoruzValla bence durum iyi...Androidde millet bi gecede %40 azalması normal mi filan diye soruyo![]()
indirdim güncellemeyi kalsın kenarda bakalım yeterli şarj oranını sağladığımda deneyeceğim.
evet şarjda bi azalma olayı var ama o kadarda rahatsız etmedi beni diğer cihaz işlevleri stabil dediğin gibi.Bende büyük bir farkla azalma var çok cabuk bitiyor ios 9.3 diğer yönlerinde sıkıntı yok stabil çalışıyor ama diğer konuda bende sınıfta kaldı.
Güç tasarruf modunda mı yoksa normal mi?
Bence 6S ama kamera olarak s7 daha iyi...Sercan kardesim sence 6s mi S7 mi
6s te de iyi sonuçlar alınır buna eminim...Tabi kullanıma göre değişir ama galiba sürümlere telefonun alışması gerekiyor...İos 9.3 ü yüklediğimde ilk hafta 4-4,5 saat alıyodum maksimum sonra 5,5 saate çıktı öyle kaldı baya bi gitti şimdi ise 6,5-7 den aşağı görmüyorum...6s in ram avantajı var kamera avantajı var...Bir de ios uygulamaları arka planda şarj yemiyor ve geceden sabaha çok az kaybediyo (Max %5)ya abi bu iphone 6 nabıyor böyle ya bu nasıl kullanım süresi ben forumda s7 kullanıcılarına baktım onlarda böyle kullanım süreleri alıyor 3000mah ile bide nerdeyse 1 gün beklemiş ya 6s düşünürken 6 kafamı karıştırıyor![]()