iOS 8'den iOS 7'ye Geri Dönüş Bitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence doğru değil. ben memnun değilsem eski sürüme dönmek isterim. apple'ın yaptığı hiç etik değil. insanları, yeni çıkan bir modele yönlendirmek için yapılan bir oyun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dogru degil. ben 4s kullanıcısıyım ios 8 yükledim ios 7 ye göre agır ve kasmalar var. ios 7 e geçmek istiyorum geçemiyorum yaptıgı saygısızlıktır ve telefonu satıp samsung alacagım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne yaptıysam yemedı hıc bır sekılde ıos 8 den donus yok gerıye.. ya dusunun kı yenı bır bılgısayara ılk defa ıtunes kurdum ıos 7 olan bır telefonu yedekledım benım telefonu takıp klonlamayı denedım olmadı kendı bılgısayarımda daha onceden yedegım vardı ıos 7.1.2 onuıda yemedı. KISACASI ELMAYI yedık arkadaşkar.. zaman ıcerısınde telefon hack ıslerınden anlayan arkadaslar bu sorunu cozup ınternettte yayınlayacaktır. taaaa ki o vakite kadar yapacak hıc bır sey yoktur..BURADAN YANILIP ta IOS 8 kurmaya calısmasın hıc bır 4s kullanıcısı benden tavsıye... ınternette karsılastırmalar var ıos8 kurulu cıhaz la ıos 7 kurulu cıhaz arasında daglar kadar fark var. lanet olsun ıos 8 e.... :(

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Apple bunu hep yapıyor, ama kullanıcılar bir türlü apple'den vazgeçmiyor. Seven sürünürmüş :) Yaşasın özgürlük, yaşasın Android :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
apple artık iyice kendini bozdu lanet olsun fenomenim olan markaydı ama steve den sonra hepsi bombok. yaptığınız yazılımında içine etmişsiniz bravoo bu kadar apple kullanıcısını magdur ettiğiniz için ama batışınız yakınlaştı artık bunun farkına varın nerde steve jobs

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acaba bunun için bir imza kampanyası açılsa işe yarar mı diye düşünmekteyim... :)