• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iOS 8.4 Jailbreak Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 8.4 Jailbreak Çıktı

Apple Music hizmeti ile gelen iOS 8.4 sürümü için Jailbreak aracı yayınlandı. TaiG ekibinin yayınladığı iOS 8.4 Jailbreak aracı ve nasıl Jailbreak yapılacağı haberimizde.

iOS 8.4 sürümüne Jailbreak yaptınız mı?

Abi yeter dalgamı geçiyorsunuz ya. Kaç ay bekledim çıksın diye çıkmadı çıkmadı, gittik g4 aldık sonra 8.3 için çıktı, 8.4 geldi onada çıktı. İnatmı yapıyorlar bana anlamadım gitti. G4'e root yok zaten kafayı sıyırdım.

8.4'e çıkmasaydı bile geçmeye gerek yoktu.(jailbreak kullanmıyorum)
Çünkü o kadar saçma bir güncelleme ki. Music dünya genelinde yayın yapmaya başladı.....

Şimdi 8.3 jb li telefon. direk mi yapıcaz? Yoksa önce 8.3 orjinale dönüp 8.4'e güncelleyip öyle mi jb yapcaz?

Şimdi 8.3 jb li telefon. direk mi yapıcaz? Yoksa önce 8.3 orjinale dönüp 8.4'e güncelleyip öyle mi jb yapcaz?

Zaten güncelleme dağıtılınca otomatik itunes'a ekleniyor. Oradan iphone'u geri yükle yaptığında, 8.4'ü kurucak. Sonra jb yapıcaksınız.

En yeni Apple işletim sistemi çıkar çıkmaz kırabilecek kadar teknik bilgim olsaydı, yazdığım programla sadece jailbreak yapmaz, cihazları da izlerdim heralde ? evet yapardım

En yeni Apple işletim sistemi çıkar çıkmaz kırabilecek kadar teknik bilgim olsaydı, yazdığım programla sadece jailbreak yapmaz, cihazları da izlerdim heralde ? evet yapardım

çıkar çıkmaz kırmamıştır daha önce yayınlanan beta sürümlerinden yapmıştır bunu :)

5 dakikad jb işlemim bitti hiç bir takılma vs gibi sorunla karşılaşmadım tek yaşadığım sorun itunes ile ilgili bir sıkıntıydı driver hasnt been found şeklinde bir hata alırsanız itunnes 12.0.1 sürümünü yüklemelsiniz bunu yaptıkdan sonra eğer itunes hata verirse umursamayın taig i çalıştırın jb işlemi başlıyor zaten şuan cydia repoları yaptı ve sorunsuz çalışıyor