İos 8.2 son güncelleme sonrası problem

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar son güncellemeden sonra aramalar,cevapsız,gelen,giden aramalar gözükmüyor kırmızı ikon ve -1 gösteriyor neden kaynaklanıyor olabilir.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İos 8.1.2 den sonra kendini bozdu , telefonum kafayı yemeye başlamıştı. Bu nedenle İphone 6 telefonumu sattım. İos a nazar değdirdik stabil diye diye :laugh:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben böyle bir sorun yaşamıyorum, büyük ihtimal güncellerken bir problem olmuştur.

Yedeğinizi alıp iphone'u geri yükle seçeneğini kullanırmısınız itunes üzerinden?

Eğer yazılım için beklemek istemiyorsanız yedeğinizi alıp telefonu fabrika ayarlarını döndürün, sorun çözülmezse ilk dediğim yöntemi uygularsınız.

Tamamen güvenilir ve yasal bir yöntemdir.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tamam teşekkürler deniyeceğim :)

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ben böyle bir sorun yaşamıyorum, büyük ihtimal güncellerken bir problem olmuştur.

Yedeğinizi alıp iphone'u geri yükle seçeneğini kullanırmısınız itunes üzerinden?

Eğer yazılım için beklemek istemiyorsanız yedeğinizi alıp telefonu fabrika ayarlarını döndürün, sorun çözülmezse ilk dediğim yöntemi uygularsınız.

Tamamen güvenilir ve yasal bir yöntemdir.

Problem çözülmüştür teşekkürler [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Problem çözülmüştür teşekkürler @Vikings

Rıca ederim, geçmiş olsun güle güle kullanın.

Not: İphonedo her zaman güncelleme yapmadan önce yedeğinizi alıp cihazı sıfırlayın öyle yapın ve yedeğinizi kurun derdi.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Saolasın teşekkürler.:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende güncelleme yaptım şarj dayanmıyor arkadaşlar sizdede var mı bu sorun, telefonu pek kullanmam hep stand by bekler, 2 gün giden sarjım 1 gün bile gitmiyor güncellemeden sonra böle oldu kafayı yicem bi günde 2 defa şarj ediyom