- Konuyu başlatan
S
SDN Okuru
SDN Okuru
8.2 güncelemesi yüklenirken hata oluştu , 3 dk boyunca apple logosu ekranda 1 sn sonra mavi ekran geliyor ve bu sürekli devam ediyor yardım edebilecek birileri varmı
Aynı sorun bende de var bi türlü çözülmedi gitti..Ben dün güncellemeyi yaptım. Bugün app storeden bir şey indirecektim itunes store'a bağlanamıyor hatası verdi.
Az önce Apple destek ile konuştum telefondan, Apple'daki genel bir arızaymış en kısa sürede çözülecekmiş, sendeki veya bendeki sorun değilmiş yani, çözümü bekleyeceğiz mecburen.İndire basıyorum sonra yükleye basıyorum daire dönüyor biraz sonra tekrar indir yazısı çıkıyor aynı şeyleri tekrarlıyorum ama olmuyor bir şey indirilmiyor.
Az önce Apple destek ile konuştum telefondan, Apple'daki genel bir arızaymış en kısa sürede çözülecekmiş, sendeki veya bendeki sorun değilmiş yani, çözümü bekleyeceğiz mecburen.
Arkadaşlar sakın ha sakın güncelemeyin
Telefonu cok az kullanırım, normalde en az 2 gün giden şarj, güncelemeden sonra tam sapıttı, öğlen 12 de tam şarj ile cebime koydugum telefona akşam 7de bakmaz olaydım %4 bu imkansız yok böle bi şarj canavarı