iOS 8.2 Güncellemesi Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
8.2 güncelemesi yüklenirken hata oluştu , 3 dk boyunca apple logosu ekranda 1 sn sonra mavi ekran geliyor ve bu sürekli devam ediyor yardım edebilecek birileri varmı

nhunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben dün güncellemeyi yaptım. Bugün app storeden bir şey indirecektim itunes store'a bağlanamıyor hatası verdi.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
İpsw dosyasını indirin ve temiz kurulum Yapın. güncelleme yapmayın. Güncelleme ile sorunlar cıkabilir temiz kurulum en iyisi

nhunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İndire basıyorum sonra yükleye basıyorum daire dönüyor biraz sonra tekrar indir yazısı çıkıyor aynı şeyleri tekrarlıyorum ama olmuyor bir şey indirilmiyor.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İndire basıyorum sonra yükleye basıyorum daire dönüyor biraz sonra tekrar indir yazısı çıkıyor aynı şeyleri tekrarlıyorum ama olmuyor bir şey indirilmiyor.
Az önce Apple destek ile konuştum telefondan, Apple'daki genel bir arızaymış en kısa sürede çözülecekmiş, sendeki veya bendeki sorun değilmiş yani, çözümü bekleyeceğiz mecburen.

nhunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Az önce Apple destek ile konuştum telefondan, Apple'daki genel bir arızaymış en kısa sürede çözülecekmiş, sendeki veya bendeki sorun değilmiş yani, çözümü bekleyeceğiz mecburen.

İyi o zaman haberim olmasa uğraşırdım baya teşekkür ederim.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
İlginç bende hiç sorun olmadı bugün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4s e yükleyen varmı varsa nasıl çalışıyor ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sakın ha sakın güncelemeyin

Telefonu cok az kullanırım, normalde en az 2 gün giden şarj, güncelemeden sonra tam sapıttı, öğlen 12 de tam şarj ile cebime koydugum telefona akşam 7de bakmaz olaydım %4 bu imkansız yok böle bi şarj canavarı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar sakın ha sakın güncelemeyin

Telefonu cok az kullanırım, normalde en az 2 gün giden şarj, güncelemeden sonra tam sapıttı, öğlen 12 de tam şarj ile cebime koydugum telefona akşam 7de bakmaz olaydım %4 bu imkansız yok böle bi şarj canavarı

Ben neden böyle bir sorun yaşamıyorum? benimde telefon masamın üzerinde duruyor ama şarjı sizin gibi anormal bir şekilde bitmiyor.