iOS 8.1 Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 8.1 Yayınlandı

Apple, 17 Eylül'de yayınlanan iOS 8.1 için ilk büyük güncellemesini yayınladı. Apple Pay'i de kullanıma sunan güncellemenin detayları haberimizde

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
4s de deneyen var mı 7.1e göre daha iyi mi kötü mü?

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
türkçe siri bekleniyordu gelmedi yine

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Güncellemiş olmak için güncelledim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biraz Daha İyiye Benziyor Ama En Az 1 Hafta Kullanmadan Belli Olmaz

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
betada baya bır sorun vardı ios 8.1 ıle duzelmıs gıbı tabi 3-4 gun kullanmak lazım...

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
İphone 5 Kullanıyorum Güncellemeyi Yükledim Baya İyileştirmeler Var Önceki Sürümde Çökmeler Giderilmiş.2G-3G Sorunu Giderilmiş Ama Benim Anlamadığım İphone 5'de ApplePay Özelliğini Kullanamayakmıyım.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bende 2 gün önce ekran dönmüyor diye duvara vurdum . Ekran Kırıldı hazır.meğerse yazılımdan kaynaklanıyormuş.kırık ekranla Çalışıyor şu anda

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
İphone 5 Kullanıyorum Güncellemeyi Yükledim Baya İyileştirmeler Var Önceki Sürümde Çökmeler Giderilmiş.2G-3G Sorunu Giderilmiş Ama Benim Anlamadığım İphone 5'de ApplePay Özelliğini Kullanamayakmıyım.
Applepay özelliğinin kullanılması için nfc gereklidir. İphone 6 öncesi iphonelarda nfc bulunmadığı için applepay kullanılamamaktadır. Applepay özelliğininden iphone 6 , iphone 6 plus cihazlarında ve gelecek nesil iphonelarda yararlanabilirsiniz .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Applepay özelliğinin kullanılması için nfc gereklidir. İphone 6 öncesi iphonelarda nfc bulunmadığı için applepay kullanılamamaktadır. Applepay özelliğininden iphone 6 , iphone 6 plus cihazlarında ve gelecek nesil iphonelarda yararlanabilirsiniz .
Kullanır, fakat Apple Watch ile kullanması gerekiyor. Ayrıca Apple Pay Türkiye'de aktif değil şu an.

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1

touch id le calıstıgı ıcın 5 te kullanılmıyor. 5s 2 gore ayarlamalar yapılıyor 5s te kullanılcak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İos 8 yükledim ancak safaride internet üzerinden film ya da dizi izlemek istediğimde video yüklerken safaride ne kadar yüklendiği görünmüyor sadece video yükleme ekranında tüm gösterge bölümü siyah gorunuyor kısaca videonun ne kadarının yüklendiğini göremiyorum benzwr sorun sizlerde de var mıdır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Safariden video izlerken ne kadar yüklendiğini göremeyen yok mudur? Çözüm yolu hakkında yardımcı olur musunuz? Nplayer ucretli mi üzretsiz midir? Tesekkuler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıphone 5 i bilgisayara bağlamadan yükledim :( depoalama hafizası kalmadı