iOS 8.1.3 de iCloud sorunu

metinyildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iPhone 6 ım var. iOS 8.1.3 yükledikten sonra format atayım dedim. Formattan sonra iCloud u aktifleştirmeme rağmen Kişilerim telefona yüklenmiyor. Hatta kaydettiğim kişiler bile iClouda yedeklenmiyor. Oysa rehber yedeğim iCloud da duruyor. Bunu iPhone 5s ve iPhone 6 plus da da denedim ikisinde de aynı sorun var. Hatayı nasıl giderebiliriz yardım edebilecek birisi var mı?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Normal sartlarda iclouda giris yapip kisileri aktif ettiginiz zaman calismasi lazim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
iCloud'a kişilerinizi ayarlarınızı vb yedekledikten sonra, icloud yedeğini geriye yükleyince gelmesi gerekiyor nasıl gelmiyor kişileriniz?

iCloud bölümünde kişiler var onun tikini belki kapatmışsınızdır ama hatırlamıyorsunuzdur yada yanlışlıkla yapmış olabilirmisiniz?

metinyildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iCloud da Kişiler aktif halde. Hatta aktif hale getirdikten sonra Kişilere girdiğim zaman Sol üstteki Senkronize Tiki ve Sağ üstteki Kişi ekle Tiki bile görünmüyor. Ekran resmi çekip göndermek isterdim ama kişileri tekrar kaybetmek istemediğim için aktif edemiyorum. Eğer 8.1.3 yüklü cihaza format atar da iCloud dan tekrar yedekleme yapmayı düşünürseniz aslında hatayı görebilirsiniz. iCloud.com da rehber duruyor ama tele yüklenmiyor