iOS 8.1.1 Güncellemesi Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 8.1.1 Güncellemesi Çıktı!

iOS 8 ile beraber performansın düştüğünü belirten iPad 2 ve iPhone 4S kullanıcıları için sevindirici haber. iOS 8.1.1 güncellemesi çıktı. Güncelleme, performansı iyileştiriyor.

yusufemresutcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad mini tabletime kurdum gözle görülür düzelme var diyebilirim sayfalar arası geçişte titremeler yok safari ye giriş hızlanmış uygulama girişleri biraz daha iyileşmiş ama uzun kullanım yaptıktan sonra daha sağlıklı görüş bildirebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu sabah Iphone 5 telefona güncelleme gelince yap dedim ama maalesef aertık telefonu kullanamaz oldum sürekli sıcaklık uyarısı veriyor kullanmadığım halde sıcak soğusun deyip duruyor nasıl düzeltebilirim ?

Freesby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acık Konuşmak gerekirse iOS 8.1.1 iPhone 4S'e can vermiş. iPhone kullandığımın farkına varıyorum açıkçası. Sadece pilde sorun var ama o da olsun. Kadı kızında bile sorun var :))

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
iphone 5 telefonumu ios 7.1.2 den 8.1.1 e güncelledim, keşke güncellemeseydim :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şarjı yemekten başka bir işe yaramadı. Sakın yüklemeyin. İnanılmaz şarj götürüyor 4s lerde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ipad2 ye kurdum wifi çalışmaz oldu. Password hatalı diye mesaj alıyorum, bir türlü bağlanamıyorum. nasıl düzelteceğim konusunda yardım istiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5S telefonumda son iki güncellemeden sonra , arama geldiğinde eğer meşgule atarsanız , telefon uzun bir süre kilitli kalıyor.

tlgrs3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşimin kullandığı 4S'de gözle görülür şekilde performans arttı. Şarj yine sıkıntı tabi.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İphone 6'da şarj %61'den %59'a %30'dan %29'a düşüyor.Şarjım çok kötü oldu çok çabuk bitiyor.İos 8.1.1 rezalet resmen kamerada foto çekince ilk fotoda ses çıkmıyor ikincide çıkıyor.

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu güncelleme ile telefonunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar,telefonu itunnes aracılığı ile yedekleyin.Sonra tüm ayarları sıfırlayın.Tüm içeri silin.Ardından pc bağlayıp yedeklemeyi geri alın.Bendeki ısınma,pilin çabuk tükenmesi,uygulamalardaki uyumsuzların hepsi gitti.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bu güncelleme ile telefonunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar,telefonu itunnes aracılığı ile yedekleyin.Sonra tüm ayarları sıfırlayın.Tüm içeri silin.Ardından pc bağlayıp yedeklemeyi geri alın.Bendeki ısınma,pilin çabuk tükenmesi,uygulamalardaki uyumsuzların hepsi gitti.

Tüm ayarları sıfırla dedim, telefon 10 dakikadır Apple logosunda takılı kaldı. Sende de bu kadar uzun sürmüş müydü ?

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tüm ayarları sıfırla dedim, telefon 10 dakikadır Apple logosunda takılı kaldı. Sende de bu kadar uzun sürmüş müydü ?

Hayır,benim tüm ayarları sıfırlama işlemleri 5-6 dakikada bitti.Tüm içeriği silme 10 dakika kadar sürdü.Toplamda 15-20 dakikaya işlemler bitti ve geri yüklemeye başladım.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hayır,benim tüm ayarları sıfırlama işlemleri 5-6 dakikada bitti.Tüm içeriği silme 10 dakika kadar sürdü.Toplamda 15-20 dakikaya işlemler bitti ve geri yüklemeye başladım.

15-20 dk takılı kalınca dfu moda alıp restore ettim.. telefonu iyileştireyim dedim, elimde kalacaktı :D