Ios 7 sorunlarimiz ve sorularimiz

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar bundan sonra İOS 7 hakkında sorunlarımızı ve sorularımızı burda yayınlamadan önce bensize sorayım. Benim bi ipad 2 im var buna sorunsuz bir şekilde yeni iosu yüklemek isterim riski veya uygulamalarımı vs. gibi şeyleri kaybetme riskim varmı ama öncelikle yükleyebilirmiyim.
Ayrıca ipad 2 ye küçük ihtimalde olsa siri gelirmi ki?

Teşekkürler

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Cevap yok mu arkadaşlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Acil lazım bunlar bana

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yahu yok mu arkadaşlar.

EddyKajmeran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siri gelmez büyük ihtimalle ben iPhone 4'üme iOS 7 güncelledikten sonra aşırı kasıyor telefon mesaj yazarken falan

cesurkalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
skype kullanan arkadaslara ios 7'yi tavsiye etmiyorum cunku skype ile mesaj yazmaya calisildiginda otomatik olarak uygulamadan cikiyor. bu konuda tamamen uyumsuz. ayrica ios 7 yuklu cihazi sarj etmeye calisirken kabloyu tanimiyor, yani sarj etmiyor. birkac kez kapatip acmaniz gerekiyor kablonun aktif hale gelebilmesi icin. bilgilerinize.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
skype kullanan arkadaslara ios 7'yi tavsiye etmiyorum cunku skype ile mesaj yazmaya calisildiginda otomatik olarak uygulamadan cikiyor. bu konuda tamamen uyumsuz. ayrica ios 7 yuklu cihazi sarj etmeye calisirken kabloyu tanimiyor, yani sarj etmiyor. birkac kez kapatip acmaniz gerekiyor kablonun aktif hale gelebilmesi icin. bilgilerinize.
Peki bu denediğiniz ipad 2 mi yada ipad mi.