İos 7 mi İos 6 mı daha iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efe1448
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efe1448

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanıcıların bazıları İOS 7 daha iyi bazıları İOS 6 daha iyi diyo hangisi

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ikisinide kunlanmak nasip olmadı malesef

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu an iOS 6 ama iOS 7 deki şarj süresini uzatıp tepki süresini azaltırlarsa iOS 7 mükemmel olur

lamantra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İos 7 okadar tepki almasına rağmen en cok sevenlerden biri de benim geçişleri şarjı olsun cok sevdim

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iOS 7'nin mükemmel olduğunu düşünüyorum 4 ve 4s modelleri için ufak stabilite sorunları olsa da android 4.1'li s3den daha iyi olduğunu söyleyebilirim ki apple güncellemeyle daha da hızlandıracaktır cihazları

mhmtsysrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iOS 7'nin mükemmel olduğunu düşünüyorum 4 ve 4s modelleri için ufak stabilite sorunları olsa da android 4.1'li s3den daha iyi olduğunu söyleyebilirim ki apple güncellemeyle daha da hızlandıracaktır cihazları
Kesinlikle katılıyorum. Ufak tefek sıkıntılar olması normal ama hallolacaktır güncellemelerle

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
4s kullanıyorum ios7 harika hiçbir sıkıntı çıkarmadı kontrast ayarlarını yaparsan şarj ve performans sorunu da yaşamazsın. asphalt 8 oynuyorum kesinlikle akıcı konma yapmıyor. daha ne olsun gerisi telefon işte

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
5 de her hangi bir sıkıntı yok ama biraz daha stabilleşmesi lazım

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kime göre? Ve Neye göre? Diye 2 soru var ki bu konuyu öldürmeye yeter o yüzden susmayı tercih ediyorum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence ios 7 daha iyi kesinlikle. Kullanımda baya çok daha rahat ettiriyor. Birde ios 7 ye alışınca ios 6 gözüme eski gözükmeye başladı iyice. Ayrıca 4S te en ufak takılma olmadan kullanıyorum.

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Şöyle diyim ablamda iphone 5 var ios 6 da uçuyordu bir kasmasını bile göremedim arka planda onca uygulama varken.Ama ios 7 çok zarif şık ama iphone 5 de ablam faceden bişey açacaktı klave açıldı tuşuna basıyor ama ekrana gelmiyor yazdığı 3 kere falan bastı öyle geldi ve bunu her zaman değilde arada sırada klavyenin takıldığını söyledi.Ben şahsen ios 7 yi iphoneler için çok şık olsada tabletler için tam tersi tabletimi ios 7 ye güncellemeyi düşünmüyorum ta ki oyunlar desteği kesinceye kadar.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Görüntü olarak iOS 7 ama işlev olarak geri dönme imkanım olsa iOS 6 derim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ŞAHSİ GÖRÜŞÜM : kreşe giden çocuklar yada renkli cıvıl cıvıl renkli bir telefon kullanmak isteyenler için ios 7
daha ciddi olgun orta yaş kişiler için ise ios 6

benim tercihim ios 6 daha hızlı geldi ve ios 7 den daha az şarj harcıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Önce ios 7 den 6 ya dönüp sonra yine 7 ye dönüş nasıl olur arkadaşlar ? Güncelleme mi gelir yine ?