İOS 7 Gold Master Sürümü Linkler!

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Apple iOs 7 işletim sisteminin son betası olan gold master sürümünü dün gece süpriz bir şekilde yayınladı.
18 Ekim'de full sürümü çıkacak olan işletim sisteminin indirme linkleri aşağıda.
Udid kaydı olmayanlar shift+ güncelle diyerek cihazlarına yükleme yapabilirler.

iTunes 11.1 Beta 2 -> iTunes 11.1 Beta 2

iPhone 5 (Model A1428) (LINK)
iPhone 5 (Model A1429) (LINK)

iPhone 4S(LINK)
iPhone 4 (GSM Rev A (8GB) (LINK)
iPhone 4 (GSM) (LINK)

iPod touch (5th generation) (LINK)

iPad mini Wifi (Model A1432) (LINK)
iPad mini Wifi+Cellular ATT (Model A1454) (LINK)

iPad 3 Wi-Fi + Cellular (model for ATT) (LINK)

iPad 2 Wi-Fi (Rev A) (LINK)
iPad 2 Wi-Fi (LINK)
iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM) (LINK)

Not: İndirilen dosyalar .dmg formatındadır siz bunu dmg extrator DMG Extractor‎ ile ipsw dosyasına ulaşıp onun üzerinden yüklemelisiniz.

Kendi cihazıma ait görseller. iPhone 4s

0d19.jpg

68w0.jpg

h8ba.jpg

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5 (Model A1428) (LINK) için aşağıdaki hatayı alıyorum

Indirmek için çalıştığınız dosya artık mevcut değil.

bir kaç link içinde aynı hatayı alıyorum kontrol edebilirmisin

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Öbür arkadaş iTunes 11.1 olmadan yüklemeyin,iphone çalışmıyor diyor,siz yükleyin diye link veriyorsunuz.Ben bundan bir şey anlamadım.Siz kendiniz yükleyip denediniz mi moderatör kardeşim?Cevap bekliyorum.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Ben indirmeye başladım deneyip bilgisini veriyorum birazdan.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
iPhone 5 (Model A1428) (LINK) için aşağıdaki hatayı alıyorum

bir kaç link içinde aynı hatayı alıyorum kontrol edebilirmisin

Öbür arkadaş iTunes 11.1 olmadan yüklemeyin,iphone çalışmıyor diyor,siz yükleyin diye link veriyorsunuz.Ben bundan bir şey anlamadım.Siz kendiniz yükleyip denediniz mi moderatör kardeşim?Cevap bekliyorum.

Tüğm linkleri kontrol ettim ve şu an hepsi çalışıyor hiçbir sorun göremedim linklerde. Ayrıca linkler Evad3rs grubunun paylaştığı linkler şu an için sağlamlar.
[MENTION=63302]WhiteHawk[/MENTION] evet ben yükledim dün gece UDID kaydımda vardı ama telefon restore etmekle uğraşamayacağımdan shift+güncelle diyerek mevcut iTunes ile yükleme yaptım.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ben de tüm linklerde Şu yazıyı alıyorum..

HCTIZDv.png

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
@WhiteHawk evet ben yükledim dün gece UDID kaydımda vardı ama telefon restore etmekle uğraşamayacağımdan shift+güncelle diyerek mevcut iTunes ile yükleme yaptım.[/QUOTE]

Teşekkürler bir sorun yok herhalde iphone normal çalışıyor.Birde ben güncellemelere bakıyorum telefondan güncelleme yok diyor.Acaba sonramı verecekler?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
@WhiteHawk evet ben yükledim dün gece UDID kaydımda vardı ama telefon restore etmekle uğraşamayacağımdan shift+güncelle diyerek mevcut iTunes ile yükleme yaptım.

Teşekkürler bir sorun yok herhalde iphone normal çalışıyor.Birde ben güncellemelere bakıyorum telefondan güncelleme yok diyor.Acaba sonramı verecekler?[/QUOTE]

Gold Master Sürümü OTA'ya gelmeyecek bildiğim kadarıyla. :)

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüğm linkleri kontrol ettim ve şu an hepsi çalışıyor hiçbir sorun göremedim linklerde. Ayrıca linkler Evad3rs grubunun paylaştığı linkler şu an için sağlamlar.
@WhiteHawk evet ben yükledim dün gece UDID kaydımda vardı ama telefon restore etmekle uğraşamayacağımdan shift+güncelle diyerek mevcut iTunes ile yükleme yaptım.

vallahi başka tarayıcadan da denedim Indirmek için çalıştığınız dosya artık mevcut değil.
hatası almaya devam ediyorum.Bende bir sorun var sanırım evdeki pcden bir daha deneyeyim emeğine sağlık

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Yani türkçesi linklerde şöyle bir mesaj çıkıyor:

Bu, aşağıdaki nedenlerden dolayı olabilir:
Dosya bir ToS / KKS ihlali nedeniyle kaldırıldı.
Geçersiz URL - erişmeye çalıştığınız bağlantı yok
Dosya, kullanıcı tarafından silindi.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Ben de tüm linklerde Şu yazıyı alıyorum..

HCTIZDv.png

Teşekkürler bir sorun yok herhalde iphone normal çalışıyor.Birde ben güncellemelere bakıyorum telefondan güncelleme yok diyor.Acaba sonramı verecekler?[/QUOTE]

vallahi başka tarayıcadan da denedim Indirmek için çalıştığınız dosya artık mevcut değil.
hatası almaya devam ediyorum.Bende bir sorun var sanırım evdeki pcden bir daha deneyeyim emeğine sağlık

Yani türkçesi linklerde şöyle bir mesaj çıkıyor:

Bu, aşağıdaki nedenlerden dolayı olabilir:
Dosya bir ToS / KKS ihlali nedeniyle kaldırıldı.
Geçersiz URL - erişmeye çalıştığınız bağlantı yok
Dosya, kullanıcı tarafından silindi.

Bende bir sıkıntı görünmüyor açıkçası anlayamadım sorunu neden böyle yapıyor :/

mawb.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iPhone 5 CDMA(Model A1428) (LINK)
iPhone 5 GSM (Model A1429) (LINK)
iPhone 4S (LINK) (Alternatif LİNK)

Bunlarda sorun yoksa bunları paylaşayım arkadaşlar?

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler bir sorun yok herhalde iphone normal çalışıyor.Birde ben güncellemelere bakıyorum telefondan güncelleme yok diyor.Acaba sonramı verecekler?

bunlarda da aynı hatayı aldım ama

https://mega.co.nz/#!FRMAjLDY!H2WAFDA8lRJu7sGc0mYw5VAXGIodjro8PhUzJd7RTfY

bu linkten indiriyorum A1428 İ aynı site ama şuan %50 indi bende anlayamadım.

mawb.jpg

Bunlarda sorun yoksa bunları paylaşayım arkadaşlar?[/QUOTE]

arkadaşlar ilk mesajdaki linkleri mozilla ile açmayı deneyin mozillada sıkıntı çıkarmıyor.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar bende 3 gsiz ipad 2 var udid kaydım yok( geliştiriciler için her halde. ) ayrıca gm sürümünü yüklemem benim için sakıncası var mı. İpad im bi şekilde zarar görürmü hiç açılmama durumu olurmu ayrıca yükleyeceksem bana nasıl yapacağımı anlatırmısınız. Daha önce hiç yapmadım da. ( ayrıntılı açıklarsanız sevinirim. )
teşşekkürler

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
bunlarda da aynı hatayı aldım ama

https://mega.co.nz/#!FRMAjLDY!H2WAFDA8lRJu7sGc0mYw5VAXGIodjro8PhUzJd7RTfY

bu linkten indiriyorum A1428 İ aynı site ama şuan %50 indi bende anlayamadım.

Bunlarda sorun yoksa bunları paylaşayım arkadaşlar?

arkadaşlar ilk mesajdaki linkleri mozilla ile açmayı deneyin mozillada sıkıntı çıkarmıyor.[/QUOTE]

Saçma ama işe yaradıysa yapacak bir şey yok :)

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar bende 3 gsiz ipad 2 var udid kaydım yok( geliştiriciler için her halde. ) ayrıca gm sürümünü yüklemem benim için sakıncası var mı. İpad im bi şekilde zarar görürmü hiç açılmama durumu olurmu ayrıca yükleyeceksem bana nasıl yapacağımı anlatırmısınız. Daha önce hiç yapmadım da. ( ayrıntılı açıklarsanız sevinirim. )
teşşekkürler

emreozpinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://forum.shiftdelete.net/iphone/337952-ios-7-golden-master-cikti-10-eylul.html
buradaki linkle udid kaydı istemediği yazılmış, ben yine de yüklemenizi tavsiye etmem,
Ancak yine de yüklemeyi deneyecekseniz kısaca tarif edeyim.
Önce ipadiniz için uygun sürüm ios7 dosyasını bilgisayarınıza indireceksiniz. (ipsw uzantılı). eğer ki indirdiğiniz dosya dmg uzantılı ise bu dosya direk olarak yüklenmez,poweriso gibi bir programla açarak içinden ipsw olanı extrackt edin.
İpadi itunes a bağlayın, Güncelleştirmeleri Denetle kısmına klavyeden Shift tuşu basılı iken tıklayın,
açılan pencereden ios7.ipsw uzantılı dosyayı gösterin gerisini itunes yükleyecek zaten.

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonunda indirip kurdum biraz daha akıcı gibi enreozpinar çok güzel anlatmış 18 eylüldeki finali bekleyelim şimdi.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
http://forum.shiftdelete.net/iphone/337952-ios-7-golden-master-cikti-10-eylul.html
buradaki linkle udid kaydı istemediği yazılmış, ben yine de yüklemenizi tavsiye etmem,
Ancak yine de yüklemeyi deneyecekseniz kısaca tarif edeyim.
Önce ipadiniz için uygun sürüm ios7 dosyasını bilgisayarınıza indireceksiniz. (ipsw uzantılı). eğer ki indirdiğiniz dosya dmg uzantılı ise bu dosya direk olarak yüklenmez,poweriso gibi bir programla açarak içinden ipsw olanı extrackt edin.
İpadi itunes a bağlayın, Güncelleştirmeleri Denetle kısmına klavyeden Shift tuşu basılı iken tıklayın,
açılan pencereden ios7.ipsw uzantılı dosyayı gösterin gerisini itunes yükleyecek zaten.
Peki hiç açılmama durumu fln olurmu peki ayrıca iki tane var biri normal diğerinde REV a yazıyor ?

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Açılmama durumu ???
Bilmiyorum ua işte ondan. :)

İpad 2 nin yanındaki rev a ne alaka peki ?

Arkadaşlar a1395 ler ne yapacak peki. Yani ipad ipad 2 ,3 gsizler. Rev a nedir. Yardım edin lütfen.

Ayrıca sonra final sürümünü güncellemek için bunu yapmamıza gerek kalmaz herhalde.

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Beyler ben kurdum fakat iTunes iPhone'u taktığımda 11.1 itunes sürümünü yüklemem gerektiğini söylüyor.oysa ki sitesindeki en son sürüm 10.0.5.. Nasıl iTunes kullanacağım ben şimdi?

@serkanbb06

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beyler ben kurdum fakat iTunes iPhone'u taktığımda 11.1 itunes sürümünü yüklemem gerektiğini söylüyor.oysa ki sitesindeki en son sürüm 10.0.5.. Nasıl iTunes kullanacağım ben şimdi?

@serkanbb06

o sürüm sadece mac için çıktı beta olarak. windows için hala gelmedi. 18 eylülde gelecek heralde bu gidişle. o yüzden o zamana kadar idare edeceksin böyle

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
o sürüm sadece mac için çıktı beta olarak. windows için hala gelmedi. 18 eylülde gelecek heralde bu gidişle. o yüzden o zamana kadar idare edeceksin böyle

peki eyvallah bekleriz o hayli :)

18 eylülde iOS7 çıkınca GoldMaster kullananlar yine bu şekilde indirip mi yapacak güncellemeyi?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
evet yeniden kurmak gerekecek. gerçi genelde GM sürümü final sürümü ile aynı oluyor her seferinde ama yine de final'i yüklemek daha sağlıklı olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesim itunes 11.1 beta 2 dosyasını actım fakat icindeki itunesinstaller dosyası .pkg uzantılı bunu acabılecek bi program bulamadım bi yardım edin ?:blink: