IOS 7.1 Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tedor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yarım saatte güncelleyebildi sonunda. 158mb güncelleme baya uzun sürdü. Neyse sonunda bitti ve çok olmasa da biraz daha hızlanmış. Eski takılmalar, laglar pek yaşanmıyor. Eskiye göre daha iyi yani.

Daha da iyi olmasını istiyorsan iTunes'tan restore et. :)

ogzhnoksuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben jailbreak yapmıştım ios 7.0.4 şuan 7.1 e geçmek istiyorum ama hiçbir dosyanın silinmesini istemiyorum itunese acıp telefonu takınca kurtarma iphone bulundu felan yazıor yedekleme yapamıyorum ne yapmam gerekiyor dosyaların silinmemesi için yardım edermısnız ?

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
arkadaşlar ben jailbreak yapmıştım ios 7.0.4 şuan 7.1 e geçmek istiyorum ama hiçbir dosyanın silinmesini istemiyorum itunese acıp telefonu takınca kurtarma iphone bulundu felan yazıor yedekleme yapamıyorum ne yapmam gerekiyor dosyaların silinmemesi için yardım edermısnız ?
Jailbreak olduğu için cihazı restore etmek zorundasın yoksa 7.1'e geçemezsin

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 4'ü itunes üzerinden güncelledim(temiz kurulum fln değil bilgisayara bağladım ve zaten itunesu açar açmaz güncelleme olduğuna dair yazı geldi öyle yaptım:D ) ve telefon şu anda resmen uçuyor mükemmel oldu bu güncelleme,yükledikten sonra hala az da olsa kasma yaşayanlar ve kontrastı arttırıp hareketi azaltmak istemeyenler ekran parlaklığını düşürüp dosya sayılarını arttırsınlar,dosyalarda az öge olsun ve her şeyi 1-2 sayfada toplamak yerine birkaç sayfaya yaymak gerçekten işe yarıyor :thumbup1: