İos 7.1.2 Jailbreak Yapılıyormu?

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle kolay gelsin iphone 4 kullanmaktayım sürümüm 5.1.1 jailbreakli fakat artık hiç bişey yüklenmez oldu 7.1.2 sürümüne güncellemek istiyorum ama jailbreak yapılıyormu çok fazla konu var yapanlarla ilgili fakat güvenemedim çünkü navigasyon programına ihtiyacım var jailbreak şart benim için korkumdan güncelleyemiyorum jailbreak yapan varmı güncellemelimiyim ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yapılır bence neden yapılmasın.

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
navigon kullanıyorum storede çok pahallı ve gerekli boşa gitmesini istemiyorum ama sırf onun korkusundan günceleyemiyorum jailbreakli kullanan birisi varsa içim rahat güncelleyebilirim

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tık tık > http://www.iphonehacks.com/jailbreak-ios-7-1

Yalnız şunuda belirtiyim 7.1.2'ye güncelleyince görsel olarak çok beğeniceksin fakat pilin çabuk biticek ve uygulama açılış süresi daha uzun olucak. Ek olarak kasılmalar da yaşıyabilirsin ne şekilde kullanıcağına bağlı bir şey bu. Başka sorun varsa sor cevaplarım.

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu şekilde hiç bişey kullanamıyorum kısılmalardan kastınız nedir navigon yüklemesiyle ilgili sorun olurmu

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu şekilde hiç bişey kullanamıyorum kısılmalardan kastınız nedir navigon yüklemesiyle ilgili sorun olurmu

Yani şöyle söylim atıyorum 5.1.1'de Mail uygulamasına bastığın anda 1 saniyede açıyosa 7'de 2 saniyede açıyor bahsettiğim bu. Nagivasyon olarak bi sorun teşkil etmez. Yalnız hangi nagivasyon programını kullanıcaksan cracklisi var mı diye kontrol et o kadar paralıysa tabi.

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde 5.1.1 uyumlu navigasyon var çalışıyordu yeni sürümdede çalışır diye tahmin ettim tabi kontrol etmekte fayda var
peki günceleme ayarlardan yapılmıyordu yalnış hatırlamıyorsam jailbreakli olduğu için önce restore etmek gerekiyordu hala öylemi yoksa ayarlardan direk güncelleyebilirmiyim ve jailbreak konusunda sorun olmuyor değilmi yani kesin oluyor :)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Shsh kaydını alırsan iphone 4 de geri denebilir sin

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shshs kayıdım var tekrar alırım hatta shshlı 5.1.1de var elimde geri dönülüyorsa çok iyi restoreden sonramı günceleme yapmalıyım

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel gözüküyor sorun yok gibi güncelleme konusundada yardımcı olursanız sevinirim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
güzel gözüküyor sorun yok gibi güncelleme konusundada yardımcı olursanız sevinirim

Ota üzerinden yapabilirsiniz yada itunes üzerinden, benim önerim yedeğinizi alıp itunes üzerinden iphone'u geri yükle yaparak en son sürümü yüklemeniz.

O arada telefona format atıcaktır ilk aldığınız gün gibi olucak, yedeğinizide kurarsınız uygulamalarınız iner kaldığınız yerden devam edersiniz.

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım yarın güncelleyim yardımlarınız için teşekürler

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncellemeyi yaptım jbde oldu itunes cihazı görüyüor fakat 25pp ifunbox pc suit cihazı görmüyor afc2add kurdum gene görmüyor 25pp telefona yükledim misal ücretli bi programı indiriyorum ama kurmuyor neden olabilir

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Cydiadan Apsync kurman gerek pc deki 25pp içinde güncelleme gerek

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
25pp'yi cydia'dan telefona kurucaksınız ama pc için istiyorsanız tongbu öneririm.

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
appsync for ios 7.0+ kurdum içinde appsync for ios 6+ vardı bunu kaldırdım afc2add 7.x kurdum itunes görmesine ragmen diğer programlar görmüyor
cydiadan 25pp kurdum pro olan programı indiriyor fakat kurmuyor
pcdeki 25ppde load itunesmobiledevice.dll hatası veriyor benim anlamadığım pcden yüklenmiyor ama cydadan indirdiğim 25pp neden kurmuyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefon tamamen iptal :D afc2add 7.x tamamen kaldırdım reset attı sonra ilk açılış ekranı geldi yeni iphone oluştur dedim cydia duruyor rehber filn gitmiş :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
appsync for ios 7.0+ kurdum içinde appsync for ios 6+ vardı bunu kaldırdım afc2add 7.x kurdum itunes görmesine ragmen diğer programlar görmüyor
cydiadan 25pp kurdum pro olan programı indiriyor fakat kurmuyor
pcdeki 25ppde load itunesmobiledevice.dll hatası veriyor benim anlamadığım pcden yüklenmiyor ama cydadan indirdiğim 25pp neden kurmuyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefon tamamen iptal :D afc2add 7.x tamamen kaldırdım reset attı sonra ilk açılış ekranı geldi yeni iphone oluştur dedim cydia duruyor rehber filn gitmiş :D

Dostum bilgisayarına TONGBU indir uğraşma 25pp ile diyorum.

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeniden 0landı değişik çalışıyor anlamadım yarın tekrar format atar jb yaparım ama toolslardan hiç biri görmüyor tongbuda görmez diye tahmin etmiyorum denedikten sonra yazacam teşekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tüm işlemleri baştan yaptım çok güzel çalışıyor teşekürler yardımınız içim

uzmanmotorcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüm işlemleri baştan tekrar yaptım düzeldi yardımlarınız için teşekürler