iOS 7.0.3 Haftaya Gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan endyacle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

endyacle

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iOS 7.0.3 Haftaya Gelebilir

Yeniliklerin yanında birçok sorunu da beraberinde getiren iOS 7'ye önümüzdeki hafta yine bir güncelleme geleceği tahmin ediliyor. Ayrıntılar haberimizde.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
konunun foruma değil de anasayfaya yazıldığının farkında olduğunuzu umuyorum. teknoloji dili biraz daha iyi kullanılmalı. "kasma" nedir allah aşkına ? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 4 kullanıcısıyım ios 7 yüklediğime pişman oldum en büyük 2 sorun hem cihaz yavaşladı ve günde 2 kere şarja takmak zorunda kalıyorum. ios 6 kullanırken şarjım çok rahat 1 günü tamamlıyordu. Apple ios 6 ya geri dönüşleri kapatmamış olsa 1 dakika durmaz ios 6ya geri dönerim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gerçekten pişmanlık ios 7 cihazım 4 ve böyle kasacağını bilsem yüklemezdim. Sadece 4 değil hemen hemen bütün cihazlarda var bu olay. Madem kasacak neden izin verildi 4'lerede. Sırf kullanmayalım eski modelleri 5 e geçelim diye inada inada ittiriyorlar bizi. Blackberry gibi kullanıcı kaybedince gelir akılları başlarına.

Mert Gürboğa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bekliyoruz :) Benimde iphone 4 bir kez kasmadı anlamıyorum neden herkes ios 7 ye böyle ön yargılı herkesin telefonunda problem varmış gibi konuşuyor , gayet iyi çalışıyor çok da artıları oldu adamlar telefon daha iyi çalışsın diye güncelleme yapar biz beğenmeyiz :) sarj olayı çok daha iyi daha hızlı oldu bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
desteklenmeyen aygıt yazısı çıkıyor şarj edince ve %7 den sonra dolmuyo , bunu nasıl atlatabilirim lütfen yardım edin