Ios 6

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İos6 dün yayımlandı site editörlerinden ios6 lı bi 4s incelemesi görsek fena olmaz dimi :) Önemli olan işletim sistemini tanıtmak :) 5 elimize geçene kadar 4s de bi ios6 görelim derim :)

novalgine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5.1.1 jailbreak li telefona nasıl ios6 yı yükliyebiliriz. ? bi fikriniz varmı acaba ?

Reaksiyon puanı
189
5.1.1 jailbreak li telefona nasıl ios6 yı yükliyebiliriz. ? bi fikriniz varmı acaba ?

Bağlarsın bilgisayara iTunes üzerinden yüklersin. Öyle aman aman abartılı bir yönergesi yok. 2 tuş var zaten, birine basarsan yükseltir diğerine basarsan iOS ile ile sıfır kurulum yapar :)

novalgine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonu güncelle dediğimde hata verdi ve ios 6 yı yüklemedi daha sonra alttaki geri yükleye tıkladım ve ios 6 yı yükledi bişi anlamadım... :) teşekkür ederim cvp için..!

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
jailbreakli teli güncelleyemezsin dostum. Geri yükle butonunu kullanacaksın o bi nevi format atacak sonra sana ios 6 yı getirecek.. tabi jailbreak yok henüz ios 6 için. ben dün güncelledim ios 6 ya hoşuma gitti özellikle rahatsız etme butonu koymuşlar sadece belli aramalar dışında diğerlerini sessize alıyor vs ama jb olmadığı için tekrar 5.1.1 kurdum

novalgine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet aynen söylediğin gibi oldu... ios 6 yüklü şu anda ve süper benimde çok hoşuma gitti.. !!! jb çıkar heralde ios6 içinde yakında...

Reaksiyon puanı
189
Evet doğru iOS 5 ile beraber artık cihaz JB yapılmış ise update edilemiyordu :) Unutmuşum :)

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonda simlock varsa güncelleme sonrası geri gelecektir. Simlock un geri gelmemesi için baseband koruyarak güncelleme yapılmalı. O işlem jailbreak çıktıktan bir süre sonra hazırlanıyor. O yüzden dikkatli olun.